Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

Karmična diagnostika - delavnica

Karmična diagnostika pomaga, da lahko ozavestimo vzroke za težave in spoznamo Višji-Božanski namen, kaj se je naša duša učila z določeno "težavo". Težave so lahko fizične, čustvene, psihične, v odnosih, materialnem obilju ali kje drugje. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, preteklih življenj, od naših prednikov, … Z ozaveščanjem vzrokov za težave in božanskega smisla težave smo se v duši pripravljeni predati Ljubezni in sprejemanju življenja v brezpogojnem smislu. To je edina pot k dušni ozdravitvi, s katero si lahko spremenimo življenje, ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode.

Karmična diagnostika - program:
  • Delavnica se začne s skupinskim pogovorom glede težav, ki jim sled skupinski voden proces karmične diagnostike, na katerem se pregleda biopolje skupine in vzroke, ki so skupni vsem udeležencem v skupini. Sledi proces ozaveščanja in trasnformacije vzrokov.
  • Pregled biopolja posameznega udeleženca in ozaveščanje zrelih vzrokov za razreševanje in zdravljenje duše. Sledi proces ozaveščanja in transformacija vzrokov. Aktivacija novih občutkov in želenega počutja.
 
  • Meditacija Os sveta  / Linija hare / Povezava božansko-zemeljsko
Delavnico in proces karmične diagnostike vodi Urška Korun, specialistka za osebno rast in karmično diagnostiko - društvo Pesem duše.

Delavnica poteka v Ljubljani

Informacije / prijave


 
PODROBNOSTI
Organizator:Društvo Pesem duše
Začetek:26.10.2018 ob 16:30
Konec:26.10.2018 ob 21:00
Lokacija:Ljubljana

Želite vpisati svoj dogodek?

Prijavite se tukaj
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND