Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

Karmična diagnostika - osebno svetovanje

Karmična diagnostika z Urško Korun - osebno svetovanje

* Kraj: Prebold pri Celju
* Termin: 13.8.2018 - 22.8.2018
* Dnevi v tednu: ponedeljek - petek
* Možne ure za naročanje: 9:00 - 19:00
* Trajanje: 1,5 - 2 uri

Komu je osebno svetovanje s karmično diagnostiko namenjeno?

- Vsem, ki vam življenje na določenem področju ne teče tako, kot bi si želeli.
- Vsem, ki se počutite prazno, brez volje, brez cilja, izžeto, utrujeno, nezaželeno, nesprejeto (s strani staršev, okolice…), depresivno, v strahu, jezno, žalostno, razočarano, potrto, v skrbeh, pod stresom, z raznimi napetostmi, katerih sami ne zmorete rešiti.
- Vsem, ki niste razumljeni, imate občutek, da vam nič ne gre od rok, občutite omejitve in ovire.
- Vsem tistim, ki želite preprečiti potencialen nastanek težav (odkriti vzrok, preden pride do težav).

Svetovanje lahko z ozaveščanjem vzrokov za nastalo težavo omili nastale težave ali nezaželena stanja.

Potek svetovanja - karmična diagnostika

Svetovanje temelji na celostnem vpogledu, pri katerem je obravnavano celostno telo, tako fizično kot energijsko.

Na enostaven, blag in varen način se poišče vzrok, zakaj je do težave prišlo, ter se odpravijo moteči dejavniki, ter učenje skozi težave se spremeni. Vsako svetovanje se v določenih segmentih razlikuje od drugih, zaradi edinstvenosti težav vsakega posameznika. Na svetovanju se oseba tudi nauči raznih vaj za boljše počutje ter lažje samostojno delo na sebi za vnaprej.

Ko se težave ali blokade razrešijo, oseba pridobi moč, da se poveže s svojim lastnim virom. Odpre srce ljubezni in v sebi postavi nove temelje ter odločitve. Odpre se tudi za svoje sposobnosti, danosti in potenciale, ki so še skriti ali jih ne uporablja z vso močjo. V večini pride do zavedanja, kaj si želi početi v življenju. Nauči se poslušati svojo dušo, katera vodi do osebnih ciljev, da laže spozna, kaj jo resnično veseli.

Za vse spremembe pri sebi se oseba odloči po lastni želji, prostovoljno, samostojno in zavestno.

***
Postopek posamičnega svetovanja lahko opredelimo na 3 okvirne dele:

1. del je namenjen pogovoru z osebo o njeni težavi oziroma razlogu za njen obisk. Intuitivno se pregleda njeno biopolje, odkrije vzrok/e (najsi bo to škodljivo prepričanje, vzorec, blokada, travma itd.) za težavo.

2. del sestoji iz aktivnega procesa transformacije omejujočih in škodljivih prepričanj, vzorcev, čustev, misli ali travm ter nevtralizacija v nevtralno stanje zavesti. Namreč človeško energijsko telo ali biopolje, ki ga sestavlja eterično telo, čustva, misli ter duhovne informacije, hrani vse informacije, ki smo jih kadarkoli in kjerkoli vsrkali vase. Zaradi nekega dogodka, ki je v osebi sprožil določene občutke, misli, prepričanja in vzorce, lahko skozi čas nastanejo težave v čustvih, odnosih ali celo na telesni ravni. Skozi proces transformacije se ozavesti tudi učenje in namen duše, zaradi katerega si je oseba izbrala to izkušnjo težave ali neprijetnosti.

3. del je namenjen prebujanju novih občutkov in prepričanj, ki jih oseba sama navede, da bi jih želela imeti v svojem življenju. Ti občutki spremenijo njeno delovanje v pozitivni smer.

Svetovanje s karmično diagnostiko vodi Urška Korun iz društva Pesem duše, specialistka za karmično diagnostiko in osebno rast.

Informacije in naročanje: https://www.pesem-duse.com/karmicna-diagnostika


 
PODROBNOSTI
Organizator:Društvo Pesem duše
Začetek:13.08.2018 ob 09:00
Konec:22.08.2018 ob 19:00
Lokacija:Prebold

Želite vpisati svoj dogodek?

Prijavite se tukaj
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND