Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

Moč ženske - transformacijski seminar

Drage Ženske, vabljene na transformacijski seminar Moč ženske, na katerem se soočite z blokadami, zaradi katerih ne morete sebe doživljati v polnosti in vitalnosti.

* Izdelan je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta. Seminar je praktične narave in je namenjen ženskam, ki se čutijo iz takšnega ali drugačnega razloga zatrte, neizpolnjene ali odrezane od občutenja svojega ženskega telesa.
* Seminar je sestavljen iz 5. zaporednih modulov, na katerih s pomočjo karmične diagnostike postopoma osvobajamo vzroke za ranjeno ali potlačeno žensko moč in se postopoma odpiramo za svojo mogočno samozdravilno in vitalno žensko silo.
* Naučimo se jo pravilno rokovati in usmerjati, v skladu z zmožnostmi lastne zavesti. Prebujena ženska sila v telesu prebudi hormone sreče, prebudi občutek izpolnjenosti v lastni ženskosti in se kaže kot povečana moč za izpolnitev potreb in želja.
* Na srečanjih vsaka udeleženka dobi priložnost, da se skozi voden proces karmične diagnostike sooči in ozavesti vzroke za blokirano / omejeno / ranjeno / potlačeno žensko moč.
* Pri tem se bomo še posebej usmerile v reševanje intimnih in primarnih družinskih odnosov, ki so večinoma izvor ranjene ženske energije.
* Z osvobajanjem od vzrokov, transformacijo prepričanj vezanih na blokado se bodo konfliktna čustva preobrnila v občutek miru, lahkotnosti, odpuščanja in radosti. S tem se začne proces samozdravljenja. Notranji zdravilki dopustimo, da se aktivira in uglasi z našimi želami in potrebami.

OKVIRNA VSEBINA SEMINARJA:

* Karmična diagnostika in vodeni procesi osvobojanja od podzavestnih blokad (skupinsko in individualno).
* Vodene praktične vaje za dvig ženske vitalnosti in harmonizacijo energije v telesu.
* Delo z notranjimi arhetipi, ki imajo pomemben podzavesten vpliv na naše življenje: notranji Otrok, notranja Ženska, notranji Moški (harmonizacija vseh arhetipov).
* Delo na harmonizaciji ljubečega odnosa do sebe: jaz kot ženska, mama, babica, deklica, partnerka, seksualno bitje, notranja zdravilka itd.
* Delo na harmonizaciji pomembnih odnosov v življenju posameznice: družinski odnosi, partnerski odnosi, ...
* Preproste in zabavne praktične vaje, ki spodbujajo sproščenost v lastnem telesu in ljubeče doživljanje sebe kot ženske.
* Varen ženski krog, kjer se lahko ženska sigurno in svobodno odpre - sama sebi in svetu.
* Drugo (kar izoblikovana skupina potrebuje).

Seminar vodi Urška Korun (Društvo Pesem duše).

Terminsko je seminar razdeljen na 4 srečanje:
Termini srečanj: https://www.pesem-duse.com/moc-zenske-transformacijski-seminar

Kraj: Ljubljana


VEČ O SEMINARJU / PRIJAVE: https://www.pesem-duse.com/moc-zenske-transformacijski-seminar
 
PODROBNOSTI
Organizator:Društvo Pesem duše
Začetek:16.10.2022 ob 09:00
Konec:13.11.2022 ob 13:00
Lokacija:Ljubljana
Trenutno ni vpisanih dogodkov.

Želite vpisati svoj dogodek?

Prijavite se tukaj
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND