Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

MOČ ŽENSKE transformacijski seminar

Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile.

Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta. Seminar je praktične narave in je namenjen ženskam, ki se čutijo iz takšnega ali drugačnega razloga zatrte, neizpolnjene ali odrezane od občutenja svojega ženskega telesa.

Seminar je sestavljen iz treh zaporednih srečanj, na katerih postopoma osvobajamo vzroke za ranjeno ali potlačeno žensko moč in se postopoma odpiramo za svojo mogočno samozdravilno in vitalno žensko silo.

Naučimo se jo pravilno rokovati in usmerjati, v skladu z zmožnostmi lastne zavesti. Prebujena ženska sila v telesu prebudi hormone sreče, prebudi občutek izpolnjenosti v lastni ženskosti in se kaže kot povečana moč za izpolnitev potreb in želja.
Na srečanjih vsaka udeleženka dobi priložnost, da se skozi voden proces karmične diagnostike sooči in ozavesti vzroke za blokirano / omejeno / ranjeno / potlačeno žensko moč.

Pri tem se bomo še posebej usmerile v reševanje intimnih in primarnih družinskih odnosov, ki so večinoma izvor ranjene ženske energije.

Z osvobajanjem od vzrokov, transformacijo prepričanj vezanih na blokado se bodo konfliktna čustva preobrnila v občutek miru, lahkotnosti, odpuščanja in radosti. S tem se začne proces samozdravljenja. Notranji zdravilki dopustimo, da se aktivira in uglasi z našimi želami in potrebami.To so pravi in čvrsti temelji za aktivacijo ženske moči in nadaljnje delo z njo.

Na seminarju se boste naučile specifičnih energijskih, dihalnih in fizičnih vaj, s katerimi žensko moč nežno prebudimo in jo v skladu s lastnim ritmom telesa spodbudimo v delovanje, v obtok. S temi vajami se pospeši tudi proces samozdravljenja ženske vitalne energije in ponovna povezava ženske zavesti z njenim telesom in občutki.

Seminar vodi Urška Korun (društvo Pesem duše), intuitivna svetovalka za osebno rast in karmično diagnostiko ter voditeljica oddaje Preprosto naravno.

VEČ O SEMINARJU

PODROBNOSTI
Organizator:Društvo Pesem duše
Začetek:04.11.2017 ob 09:00
Konec:24.11.2017 ob 19:30
Lokacija:Ljubljana

Želite vpisati svoj dogodek?

Prijavite se tukaj
izdelava: ETREND