Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

MOČ ŽENSKE - transformacijski seminar

Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile.

Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta. Seminar je praktične narave in je namenjen ženskam, ki se čutijo iz takšnega ali drugačnega razloga zatrte, neizpolnjene ali odrezane od občutenja svojega ženskega telesa.

Seminar je sestavljen iz treh zaporednih mesečnih srečanj, na katerih postopoma osvobajamo vzroke za ranjeno ali potlačeno žensko moč in se postopoma odpiramo za svojo mogočno samozdravilno in vitalno žensko silo.

10.02.2018 | 9:30 - 15:30
24.02.2018 | 9:30 - 15:30
02.03.2018 | 17:00 - 21:00


Kraj: Ljubljana

Naučimo se jo pravilno rokovati in usmerjati, v skladu z zmožnostmi lastne zavesti. Prebujena ženska sila v telesu prebudi hormone sreče, prebudi občutek izpolnjenosti v lastni ženskosti in se kaže kot povečana moč za izpolnitev potreb in želja.
Na srečanjih vsaka udeleženka dobi priložnost, da se skozi voden proces karmične diagnostike sooči in ozavesti vzroke za blokirano / omejeno / ranjeno / potlačeno žensko moč.

Pri tem se bomo še posebej usmerile v reševanje intimnih in primarnih družinskih odnosov, ki so večinoma izvor ranjene ženske energije.

Z osvobajanjem od vzrokov, transformacijo prepričanj vezanih na blokado se bodo konfliktna čustva preobrnila v občutek miru, lahkotnosti, odpuščanja in radosti. S tem se začne proces samozdravljenja. Notranji zdravilki dopustimo, da se aktivira in uglasi z našimi želami in potrebami.To so pravi in čvrsti temelji za aktivacijo ženske moči in nadaljnje delo z njo.Na seminarju se boste naučile specifičnih energijskih, dihalnih in fizičnih vaj, s katerimi žensko moč nežno prebudimo in jo v skladu s lastnim ritmom telesa spodbudimo v delovanje, v obtok. S temi vajami se pospeši tudi proces samozdravljenja ženske vitalne energije in ponovna povezava ženske zavesti z njenim telesom in občutki.

Seminar vodi Urška Korun (Društvo Pesem duše).

VEČ O SEMINARJU / PRIJAVE


 
PODROBNOSTI
Organizator:Društvo Pesem duše
Začetek:10.02.2018 ob 09:30
Konec:02.03.2018 ob 21:00
Lokacija:Ljubljana

Želite vpisati svoj dogodek?

Prijavite se tukaj
DOGODKI
INTUITIVNO USTVARJANJE - kreativna delavnica
02.12.2017 Ljubljana Društvo Pesem duše
Edinstvena ustvarjalna delavnica slikanja in raziskovanja intuitivnega sveta energijske umetnosti.
» podrobno
Meditacija s šamanskim bobnom
08.12.2017 Ljubljana Društvo Pesem duše
Edinstvena meditacija, ki prizemljuje našega duha, prinaša notranjo harmonijo in podpira prvinski jaz, da se zopet prebudi in uglasi s svetom.
» podrobno
MOČ ŽENSKE - transformacijski seminar
10.02.2018 Ljubljana Društvo Pesem duše
Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
» podrobno
Prijavite se na e-novice
Prijava ni uspela.
Vaša prijava na e-novice je uspešna.
Zahvaljujemo se vam za prijavo.
izdelava: ETREND