Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

Pesem duše na Šrilanki 2018

Bodi to, kar hočeš biti! Spoznaj sebe onkraj domačih mejá, kjer se smaragdno morje dotika tropskega neba. Doživi nove razsežnosti lastne podzavesti in odkrivaj lepote sveta.

Vabljeni na ekskluzivni celostni program, ki ga izvajata specialista za karmično diagnostiko in osebno rast ter voditelja oddaje Preprosto naravno, Zoran Zavor in Urška Korun.

12-dni | okvirni termin: 21.03.- 04.04.2018 | 10 oseb
 
To potovanje je največja nagrada, ki jo lahko podarite samemu sebi!
 
Namen potovanja je, da uživamo na peščenih plažah, ki se razprostirajo tik ob našem šrilanškem domu - slovenski vili Beach Villa Lanka, se kopamo v toplem tropskem morju, meditiramo in spoznavamo svojo podzavest v čudovitem naravnem okolju. Spoznavamo tudi prijazne domačine in uživamo v odkrivanju čudovite Šrilanke.

Tropi niso tropi brez naravne in slastne eksotične hrane. Kaj je bolj okusnega kot kokosova voda iz pravkar odtrganega kokosa, sveže nabrano tropsko sadje in zelenjava z domačega vrta vile ter ob sveža morska hrana.

Poskrbljeno je za udobje v novih klimatiziranih sobah z lastno kopalnico ter v drugih prostorih vile Beach Villa Lanka - slovenske vile, katero imamo v celoti zase, ves čas bivanja. Neomejeno so nam na voljo supi, kajaki, poskrbljeno je tudi za oglede in izlete.

Celotna organizacija in vodstvo potekata v slovenskem jeziku, z možnostjo prevoda v hrvaščino in angleščino.

Potovanje poteka v času visoke sezone, kar pomeni, da je idealna sezona za kopanje in obilo sončnega vremena.

VEČ O PROGRAMU


 
PODROBNOSTI
Organizator:Društvo Pesem duše
Začetek:21.03.2018
Konec:04.04.2018
Lokacija:Šrilanka

Želite vpisati svoj dogodek?

Prijavite se tukaj
izdelava: ETREND