Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
NASVETI

Ideja za izlet - k najdebelejšemu macesnu

Objavljeno: 06.07.2017

Sezona: 5
Področje: Pesem duše®, Zgodbe za navdih, Potovanja & izleti

Stara drevesa vzbujajo spoštovanje in mir, prežema jih neka posebna energija … energija modreca, ki je na svetu že dolgo, dolgo pred našim rojstvom in je bil priča času in življenju pred nami. Eno takšnih je najdebelejši macesen v Sloveniji, ki raste že nekaj stoletij na planini Klemenča jama pod severno steno Ojstrice, in se ponaša z mogočnim obsegom 464 cm. Do macesna vodi sorazmerno strma, a tehnično lahka, markirana in prijetna planinska pot skozi gozd in skalovje, katera se začne v Logarski dolini in traja približno uro in pol. Dobro uro hoje je do koče na Klemenči jami, od koče pa vodi označena pot do macesna še slabih 10 minut. Izbiramo lahko med dvema izhodiščema, podroben opis poti si lahko preberete na strani Hribi.net – Koča na Klemenči jami.

OSTALI NASVETI
DOGODKI
INTUITIVNO USTVARJANJE - kreativna delavnica
02.12.2017 Ljubljana Društvo Pesem duše
Edinstvena ustvarjalna delavnica slikanja in raziskovanja intuitivnega sveta energijske umetnosti.
» podrobno
Meditacija s šamanskim bobnom
08.12.2017 Ljubljana Društvo Pesem duše
Edinstvena meditacija, ki prizemljuje našega duha, prinaša notranjo harmonijo in podpira prvinski jaz, da se zopet prebudi in uglasi s svetom.
» podrobno
MOČ ŽENSKE - transformacijski seminar
10.02.2018 Ljubljana Društvo Pesem duše
Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
» podrobno
Prijavite se na e-novice
Prijava ni uspela.
Vaša prijava na e-novice je uspešna.
Zahvaljujemo se vam za prijavo.
izdelava: ETREND