Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ODDAJE
Sezona: 12345

Kvantne metode osebne rasti

Objavljeno: 16.01.2014

Sezona: 2
Področje: Odnosi, ljubezen & družina

Tadej Pretner predstavlja kvantne metode osebne rasti in razvoja. Naša tridimenzionalna realnost ima pravila - vsaka stvar ima nek začetek in konec, vse stvari so omejene. Kvantne metode pa so nad tem in nam omogočajo spremembe izven teh omejitev. V kvantnih realnostih je vse mogoče, čeprav se nam v tej realnosti te stvari morda zdijo kot pravljica.

Za vse kvantne metode je značilno delo s torzijskim poljem in specifično usmerjanje fokusa, s čimer dajemo nečemu energijo, potrjujemo tisto, kar je. Če pa imamo fokus na spremembo oziroma na energiji v klientu, lahko to presežemo. 

OSTALE ODDAJE
DOGODKI
Ustvarjalna akademija - Pesem duše®: Predstavitev
05.09.2020 Ljubljana Društvo Pesem duše
Predstavitev je namenjena vsem, ki vas izobraževanje pritegne in bi želeli izvedeti več stvari o izobraževanju, programu, trajanju, načinih in ostalih rečeh vezanih z izobraževanjem.
» podrobno
Intuitivno ustvarjanje - delavnica
19.09.2020 Ljubljana - Bežigrad Društvo Pesem duše
Energijske slike, barve, simboli, ustvarjanje in karmična diagnostika.
» podrobno
Ustvarjalna akademija - PESEM DUŠE ®
26.09.2020 Ljubljana Društvo Pesem duše
Ustvarjalna akademija - Pesem duše ® zagotavlja znanje, razvoj sposobnosti, osebno in duhovno rast in razvoj ter oplemenitev terapevtskega dela, ki ga morebiti že opravljate (svetovalec, maser, bioterapevt,..).
» podrobno
Moč ženske - transformacijski seminar
02.10.2020 Ljubljana Društvo Pesem duše
Drage Ženske, vabljene na transformacijski seminar Moč ženske, na katerem se soočite z blokadami, zaradi katerih ne morete sebe doživljati v polnosti in vitalnosti.
» podrobno
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND