Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ODDAJE
Sezona: 12345

Vzgoja otrok 2. del

Objavljeno: 05.06.2014

Sezona: 2
Področje:

Marko Juhant, specialni pedagog, nadaljuje pogovor o vzgoji otrok, saj različne generacije staršev poudarjajo različne vrednote. V uspehu in sreči pozabljamo na poštenost in delovnost. Ali znamo sodelovati? Smo Slovenci timski igralci? Kako šport odraža vrednote naše družbe? Sreča ni v tem, da starši delajo stvari namesto otrok, ampak da spodbujajo njihovo ustvarjalnost. Kako učinkovito kaznovati otroka in kazen povezati z ukrepom?

Razlika je tudi v vzgoji otrok med materami in očeti. Očetje imajo 2 prestavi, mame pa 6 ali 7. Vas zanima, kako to poteka? Vabljeni k ogledu :)

OSTALE ODDAJE
DOGODKI
Ustvarjalna akademija - Pesem duše®: Predstavitev
05.09.2020 Ljubljana Društvo Pesem duše
Predstavitev je namenjena vsem, ki vas izobraževanje pritegne in bi želeli izvedeti več stvari o izobraževanju, programu, trajanju, načinih in ostalih rečeh vezanih z izobraževanjem.
» podrobno
Intuitivno ustvarjanje - delavnica
19.09.2020 Ljubljana - Bežigrad Društvo Pesem duše
Energijske slike, barve, simboli, ustvarjanje in karmična diagnostika.
» podrobno
Ustvarjalna akademija - PESEM DUŠE ®
26.09.2020 Ljubljana Društvo Pesem duše
Ustvarjalna akademija - Pesem duše ® zagotavlja znanje, razvoj sposobnosti, osebno in duhovno rast in razvoj ter oplemenitev terapevtskega dela, ki ga morebiti že opravljate (svetovalec, maser, bioterapevt,..).
» podrobno
Moč ženske - transformacijski seminar
02.10.2020 Ljubljana Društvo Pesem duše
Drage Ženske, vabljene na transformacijski seminar Moč ženske, na katerem se soočite z blokadami, zaradi katerih ne morete sebe doživljati v polnosti in vitalnosti.
» podrobno
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND