PREDSTAVITEV
Ustvarjalna akademija Pesem duše - brezplačno 
Se želiš počutiti: samostojno, svobodno, mirno ...

14.9.2021  Zoom 

Več: TUKAJ

Društvo Pesem duše

Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Access Bars in Acces Consciousness

Bars_2 Ljiljana Udir nam predstavlja Access Bars in Acces Consciousness, tehniko za sproščanje omejujočih prepričanj, misli in stališč, ki smo si jih nabrali skozi življenja.

1. Kaj je to Access Bars, od kje prihaja in kako je nastala ta tehnika?  
Acces Bars je grobo povedano manualna tehnika polaganja rok na določene točke na naši glavi. Na glavi imamo namreč 32 točk, ki vsebujejo elektromagnetne komponente vseh naših misli, stališč, prepričanj, idej, vse, kar smo doživeli skozi vsa naša življenja. Z nežnim dotikom naše roke se začne ves ta elektromagnetni naboj sproščati, sproščati se začne naboj, blokade in vsa naša stališča, ki so se oblikovala skozi življenja.

2. Kje si se ti in kako srečala s to tehniko?
Tehnika prihaja iz ZDA, njen ustanovitelj je Gary Douglas. V 90. letih prejšnjega stoletja je odkril to tehniko. Gary Douglas je kot večina ljudi, ki se ukvarja z duhovnostjo, imel težave v svojem življenju in bil nezadovoljen, ni videl smisla. Začel je zastavljati vesolju vprašanja, kot na primer: Kaj sem, Kako lahko živim, Kaj lahko generiram in ustvarjam, da bo moje življenje boljše in boljši ves svet. V tem času se je že ukvarjal s kanaliziranjem sporočil, imel je odprte kanale intuicije. Dobil je odgovor na ta vprašanja in znanje o Acces Barsih. Tako so nastali Acces bars, iz tega pa se je razvil Acces Consciousness – dostop v zavedanje, ki je širše vedenje znanja, kaj smo lahko in kaj lahko ustvarjamo v našem življenju, da je življenje boljše in smo pozitiven doprinos temu svetu.

3. Kje si se srečala s to tehniko?
Pred manj kot enim letom. Decembra lani sem slišala eno oddajo, v kateri je bil gost Dain Heer, ki je tesni sodelavec Garyja Douglasa, soustanovitelj Acces Consciousnessa. Dain Heer je približno 14 let nazaj imel težko življenjsko krizo. Bil je kiropraktik in doživel je polomijo na svojem profesionalnem in zasebnem življenju. Padel je v depresijo in ni videl izhoda. Na različne načine si je skušal pomagati in slučajno videl reklamni letak Bars terapije. Odločil se je, da bo poskusil. Ob klicu mu je bilo razloženo, kakšna je bars terapija in da v najslabšem primeru se bo lahko poslušal kot na najboljši masaži, v najboljšem primeru pa se mu bo spremenilo življenje. Ta Bars terapija je spremenila njegovo življenje in od takrat tesno sodeluje z Garyjem Douglasom, skupaj razvijeta in širita Acces Consciousness. Oddaja me je pritegnila, najbolj pa to, ker je terapija zelo lahkotna in stališča se sproščajo zelo enostavno. Sicer sem theta healing praktik in veliko delamo na kopanju omejitev, kar pa je velikokrat naporno, ovira nas ego, da bi stranka prepoznala svoja stališča. Pri Access Barsu tega ni. Ne rabimo se ukvarjati s travmami, težkimi situacijami, podoživljati, kar smo doživeli. Je enostavna tehnika, ki nas osvobodi omejujočih prepičanj.

4. Kako deluje Access Bars? 
V točkah je shranjen elektromagnetni naboj naših misli. Današnja znanost, še posebej kvantna fizika, lahko pokaže in dokaže, da je vse okrog nas energija, da so naše misli zelo močna energija, ki potujejo skozi prostor in čas in vplivajo tako na nas kot svet okrog nas. V teh točkah so shranjene vse naše misli, naboj, ki smo ga kadarkoli imeli na kateremkoli področju našega življenja. Vsa stališča in prepičanja, ki smo jih kadarkoli imeli glede denarja, so shranjene v točki, ki se imenuje denar. Ko se točke (barsa) dotaknemo, se začne sproščanje vse zastale, zablokirane energije, ki se tiče denarja. Teh točk imamo na naši glavi 32, med drugim se navezujejo na kreativnost, zdravljenje, telo, spolnost, kontrolo ipd.

Ostala vprašanja, na katera Ljiljana Udir odgovarja v oddaji:
 • Kako se izvaja Bars terapija in koliko dolgo traja?  
 • Ali je potrebno ležati med izvajanjem Bars terapije?
 • Kaj lahko pričakujem po opravljeni Bars terapiji? 
 • Koliko pogosto lahko delamo Bars terapijo?
 • Komu vse lahko koristi aktivacija  barsov?
 • Ali se aktivacija barsov lahko naredi otrokom?
 • Ali se aktivacija barsov lahko opravi nosečnicam?
 • Kakšni so dolgoročni učinki aktivacije barsov?
 • Ali je potrebno aktivacijo barsov narediti več kot enkrat?
 • Ali Bars terapija vpliva na reševanje psihičnih problemov?
 • Ali aktivacija barsov lahko komu škoduje?
 • Ali obstaja kdo, komur se ne bi smela narediti Bars terapija?
 • Ali lahko vemo, kakšne bodo reakcije po aktivaciji barsov?
 • Ali lahko z Bars terapijo zdravimo fizične težave ter bolečine?
 • Kako vemo, koliko Bars terapij je potrebnih, da bi se nekaj pozdravilo?
 • Ali je Bars terapija podobna reikiju ali kranio-sakralni terapiji? Ali so barsi akupunkturne točke?
 • Kje se lahko naučimo te tehnike?  
 • Nasvet za vsakdanjo uporabo.

PREBERITE TUDI...
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND