Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Kvantne metode zdravljenja

Torzijsko-polje 1. V zadnjih letih se je pojavilo več kvantnih metod zdravljenja. Od kod izraz kvantne metode, oziroma kaj je zanje značilno?
Naša tridimenzionalna realnost ima neka pravila – vsaka stvar se razvije, pride od začetka do konca, vse stvari so časovno omejene in imajo tudi druge omejitve. Kvantne metode pa gredo nad to – omogočajo nam spremembe izven tega, kar nam dopušča tridimenzionalna realnost.

2. Tadej, kakšna je tvoja pot?
Jaz sem imela precej problematično otroštvo in mladost. Bil sem poba, poln problemov, ampak se s tem nisem sprijaznil. V zvezi s tem sem vedno želel nekaj narediti. Že v srednji šoli sem požiral tovrstne knjige, se udeležil nekaj delavnic, vendar nisem bil zadovoljen. Ko imaš nek problem, si ga želiš rešiti čim hitreje. Jaz takrat nisem razumel, na čem slonijo problemi. Na tem kupu čustvene energije, ki jo nosimo v sebi, in da je to postopno delo. Začel sem s kristali, hojo po žerjavici in številnimi drugimi metodami. Evolucija se vidi na vsakem koraku – stvari postajajo hitrejše in bolj enostavne in v zvezi s tem so se pojavile tudi kvantne metode, ki sem jih nekako najbolj vzel za svoje. Vselej, ko pride nekaj novega, skušamo to presojati skladno z našimi prepričanji, kar je tipično za tridimenzionalno realnost. Na tem nivoju že tako veliko stvari ni vzdržalo, da mi je bila pravzaprav zelo zanimiva ponujena možnost hitrejšega dela. Poskusil sem in videl, da je stvari mogoče narediti hitreje.

3. Kako so nastale kvantne metode zdravljenja?
Težko bi rekel, kako so nastale, očitno so jih poznali že v daljni preteklosti. Znano je, da je jogi Milarepa v 15. Stoletju obdobje življenja preživel v eni votlini. Ob vhodu v to votlino je v kamnu odtis njegove dlani, kar pomeni, da je uporabil določene kvantne principe, vendar je vprašanje, kako jih je imenoval. Posegel je tudi v materialno realnost, vendar ni bil edini. Take stvari vidimo tudi pri Sv. Ursuli, ki je v kamnih pustil odtise kolen, ko je molila, obstaja pa še več izročil, ki jih pogosto obravnavamo kot pravljice. V kvantnih realnostih je vse mogoče. Človek, ki je fokusiran na 3D realnost bo to smatral kot pravljico.

4. Ali lahko na kratko opišeš najbolj znane kvantne metode ter pojasniš glavno razliko med njimi?
S posameznimi metodami se ne ukvarjam, ker so v njih le malenkostne razlike. Lahko pa podam primer povezanega dihanja, ki nam pomaga procesirati ujete čustvene energije. Skozi dihanje nekateri dajo večji poudarek na vdih, drugi izdih, spet pri tretjih je to uravnovešeno in potem nastanejo različne veje, kot so holotropsko dihanje, rebearthing, proces prisotnosti ipd. za tako majhne razlike gre tudi pri kvantnih metodah. Osebno se ukvarjam z equilibrijem, v našem prostoru je zelo razvpit reconnection, prebija se tudi Tesla Metamorfoza. Za te metode je značilno delo s torzijskim poljem in usmerjanjem fokusa.

Ostala vprašanja, na katera med oddajo odgovarja Tadej Pretner:
 • Danes večina avtorjev ezoterike govori o pojavu novih energij. Ali torej meniš, da na energijski ravni na Zemlji ne prihaja do sprememb?
 • V čem naj bi se torej kvantne metode razlikovale od drugih metod? bioenergijo,... ?
 • Ali je lahko vsaka od teh in podobnih metod(bioenergija) prav tako »kvantna metoda«?
 • Kaj je torzijsko polje?
 • Omenil si informiranje torzijskega polja – ali to pomeni, da torzijsko polje ni samo po sebi zdravilno in ga je torej treba ustrezno usmerjati?
 • Ali lahko torzijsko polje učinkujejo uničujoče?
 • Na kakšen način lahko človek sam v svojem umu ustvari torzijsko polje oz. skalarne valove?
 • Kako bi v kontekstu kvantne realnosti definiral »višje sile«?
 • Kako pa bi pojasnil trenutne ozdravitve, do katerih včasih pride pri uporabi katerega od kvantnih terapevtskih pristopov?
 • Kako je v primerih, ko želimo s torzijskim poljem doseči nek konkreten cilj. Kako ustvariti adekvatno namero?
 • Katere so notranje omejitve, ki »motijo« realizacijo namere?
 • Ali je ta nova realnost potem trajna (npr. trajno zdravje)?
 • Do kakšnih sprememb na nevrološki ravni lahko pride s pomočjo torzijskega polja?
 • Kaj se dogaja z osebo, ki prejema skalarne valove?
 • Ali se kvantne metode lahko uporabljajo za zdravljenje na daljavo?
 • Ali se kvantne metode lahko uporabljajo tudi v skupini/ah?
 • Ali se kvantne metode lahko uporabljajo na živalih in rastlinah? Kakšni so rezultati?
 • Kako pa misli vplivajo na kvantne metode?
 • Kaj to to je kvantno polje – je to isto kot torzijsko.

PREBERITE TUDI...
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND