Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Mandale - Energijske slike

300x300_Mandala_Resnica Mandala simbolizira krog (sanskrtsko ime za krog je mandala). Bistvo mandale predstavlja središčna točka, v kateri je skoncentrirana energija, ki se širi navzven kakor cvet, opazovalec pa s spremljanjem širitve tudi sam širi svojo zavest.

Mandala je pomensko:
  • duhovno in meditativno orodje;
  • pripomoček za ustvarjanje svetega prostora;
  • skupek oblik, ki sega onkraj nam znanega jezika in razumskega razmišljanja;
  • most med nižjimi in višjimi svetovi;
  • predstavitev duše, njenega napredka na poti do razsvetlitve ter predstavitev univerzalne zavesti.
Splošni nameni, s katerimi je običajno mandala narejena:
  • umiritev uma in izboljšanje pozornosti;
  • odmik pozornosti od leve možganske polovice (center racionalnega in linearnega razuma), k desni možganski polovici (center domišljije in intuicije);
  • razširitev zavesti in približanje k univerzalni zavesti;
  • globlje razumevanje življenja in opazovanje lastne duše;
  • vzpostavitev notranjega ravnovesja in harmonije.
Mandala vnaša svežino in pozitivne vibracije, kar spodbudno deluje na zdravje in energijsko kakovost prostora ter ljudi, ki so v njem.

Delovanje mandale

Ko se z očmi sprehajamo po površju mandale, se razumski del možganov pomakne v meditativno stanje. V takšnih trenutkih dobi duša priložnost, da svobodno deluje. Začne se naravno vzpostavljanje notranjega ravnovesja z našo božansko iskro. Ko se uglašujemo z dušo, hkrati poteka uglaševanje z univerzalno zavestjo absoluta. Vsaka oblika, barva, namen … skratka vse, kar obstaja v mikrokozmosu (človeška raven) naj bi po principu holograma odsevalo v makrokozmosu (absolutna univerzalna ali božja zavest). Znano je tudi, da se energije, ki vibrirajo na enaki ravni oziroma z enakimi vibracijami, privlačijo med sabo. Mandala z določenimi oblikami, simboli, barvami in nameni odseva v okolje določene energije, ki privlačijo enake energijske kakovosti iz univerzalne zavesti.

Če opazujemo mandalo, napravljeno z določenim namenom, se lahko prek mandale povežemo z energijami iz univerzalne zavesti, ki odsevajo enak namen in v nas prebujajo enake kakovosti. Lahko nas zdravijo, širijo našo zavest in vzpostavljajo harmonijo. Iz univerzalne zavesti sprejemamo prek mandale tudi tiste zdravilne energije, ki jih podzavestno potrebujemo. Mogoče se niti ne zavedamo, kaj v resnici potrebujemo. Tukaj je najbolje, da zaupamo notranjemu vodstvu. Zdravljenje poteka točno na tistih mestih in ravneh, ki so najbolj potrebne zdravljenja. 

Mandale in energijske slike po naročilu >>
PREBERITE TUDI...
Show ZA DUŠO
Vilinski simboli
Vilinski simboli so neke vrste ideogrami – grafični zapisi idej, ki nam pomagajo, da pritegnemo energijo v naše življenje in lažje dosežemo zastavljeni cilj.
NLP_scena ZA DUŠO
NLP ali nevrolingvistično programiranje
NLP je zbirka tehnik, ki so jih uporabljali odlični komunikatorji, terapevti, podjetniki in športniki, predstavljena v zelo jasni, strukturirani obliki, ki jo vsakdo zlahka osvoji.
Bars_2 ZA DUŠO
Access Bars in Acces Consciousness
Access Bars je manualna tehnika polaganja rok na 32 točk na glavi, ki vsebujejo elektromagnetne komponente vseh naših misli, stališč in prepričanj.
DOGODKI
Meditacija s šamanskim bobnom
02.03.2018 Ljubljana Društvo Pesem duše
Edinstvena meditacija, ki prizemljuje našega duha, prinaša notranjo harmonijo in podpira prvinski jaz, da se zopet prebudi in uglasi s svetom.
» podrobno
REIKI 2
09.03.2018 Lubljana Društvo Pesem duše
Predstavitev Ustvarjalne akademije – Pesem duše®
07.04.2018 Ljubljana Društvo Pesem duše
Bodi to, kar hočeš biti.
» podrobno
Prijavite se na e-novice
Prijava ni uspela.
Vaša prijava na e-novice je uspešna.
Zahvaljujemo se vam za prijavo.
izdelava: ETREND