Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Orakelj

Orakelj_1 Shana Flogie nas popelje v mističnost oraklja, preročišče, ki smo mi sami in tudi vse okoli nas. Se sliši zanimivo? Preberite delček intervjuja.

Kaj pomeni Orakelj?
Orakelj je preročišče, predstavlja tempelj. V preteklosti so bili zelo cenjeni, danes pa jih bolj povezujemo s prerokovalci in tudi preročiščem, ki jih danes poznamo najbolj kot cerkve. Opisujejo jih sveti teksti in besedila vseh veroizpovedi in kultur. To so pozitivne misli, prerokbe starih modrecev in učiteljev. Orakelj je tisto, ki je vsevidno, vseslišno, vsevedno. Ko govorimo o oraklju, govorimo o tistih skritih, svetih besedah, ki so v poduk vsem nam.

Zakaj Orakelj?
Orakelj načeloma izhaja iz časa naših starih civilizacij in bil veliko bolj uporabljen v stari svetiščih, kot na primer Delfi, pa tudi starogrške in starorimske kulture, Kitajska … orakelj predstavljajo mesta, kjer so se ljudje zbirali, prišli po nasvet in iskat nekaj zase. Predvsem pa je orakelj tisti, ki je skušal dati neko smernico, nagovor, uvid skozi simbole, besede, vizije ali nagovor tistega, ki je predal te besede. 'Orare' pomeni govoriti.

Kako si se ti srečala z orakljem?
Orakelj uporabljam že vse življenje, kot simbolika skozi moje delo in različne druge vede. Orakelj je lahko vsako sveto besedilo, sveti tekst, orakelj je numerologija, karte – ki so ljudem morda tudi najbolj poznane. Orakelj smo tudi mi sami, naš sistem čaker oz. nadijev, ki se spušča skozi 108 kanalov, kako mi zvenimo, se povezujemo z makrokozmosom. Orakelj smo mi sami in vse okoli nas.

Svečeniki, svečenice, magi, mojstri, ... kdo so ti ali so tudi ti kako povezani z Orakljem?
Svečeniki in svečenice so posredniki. Kot tisti, ki so prerokbo izrekli. So posvečeni, izbrani ljudje, ki so prenašali sveto besedo, nek duhovni, posvečeni, višji jaz, ki ga ima vsakdo od nas. Svečenice in svečeniki so tisti, ki so znali to prebrati in jih predati ljudem.


Ostala vprašanja, na katera Shana Flogie odgovarja v oddaji:
 • Izvor Oraklja?
 • Kdo je Orakelj in kakšen jezik govori Orakelj... Zanimiv drugačen, način pisanja... prebiranje sporočil...
 • Je kakšen poseben pomen besed, ki so nekako skrivnostna... dvoumna sporočila ali sporočila ki imajo svoj pomen in namen...
 • Močna simbolika številk 108, 12, 9... mojstrska števila..., simbolov in svetih skritih pomenov,ki za vsakega pomeni svoj pomen in namen, kakšna je vloga simbolike...
 • Torej numerologija... ima to vezo z numerologijo?
 • Zakaj je doba v kateri smo tako posebna in zakaj se ljudje vedno bolj zanimajo za osebno in duhovno rast
 • Pečati, kode, mantre in ... kakšen je njihov pomen in čemu služijo? Om, namaste... amen...
 • Učenje in dvig zavesti je to namen Oraklja?
 • Ali se lahko vrnemo k simboliki... lahko nekaj simbolov tudi omenimo... kaj pa Roža življenja, Sri Yantra, Om, Neskončnost, Izis, Jin jang, MerKaba, Hamsa, Kaducej, lahko malo več o tem...
 • Pomemben del Oraklja je učenje... v kakšnem smislu in zakaj
 • Kaj je sporočilo Oraklja?
 • In kakšno je sporočilo Oraklja za nas?

PREBERITE TUDI...
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND