Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Orakelj

Orakelj_1 Shana Flogie nas popelje v mističnost oraklja, preročišče, ki smo mi sami in tudi vse okoli nas. Se sliši zanimivo? Preberite delček intervjuja.

Kaj pomeni Orakelj?
Orakelj je preročišče, predstavlja tempelj. V preteklosti so bili zelo cenjeni, danes pa jih bolj povezujemo s prerokovalci in tudi preročiščem, ki jih danes poznamo najbolj kot cerkve. Opisujejo jih sveti teksti in besedila vseh veroizpovedi in kultur. To so pozitivne misli, prerokbe starih modrecev in učiteljev. Orakelj je tisto, ki je vsevidno, vseslišno, vsevedno. Ko govorimo o oraklju, govorimo o tistih skritih, svetih besedah, ki so v poduk vsem nam.

Zakaj Orakelj?
Orakelj načeloma izhaja iz časa naših starih civilizacij in bil veliko bolj uporabljen v stari svetiščih, kot na primer Delfi, pa tudi starogrške in starorimske kulture, Kitajska … orakelj predstavljajo mesta, kjer so se ljudje zbirali, prišli po nasvet in iskat nekaj zase. Predvsem pa je orakelj tisti, ki je skušal dati neko smernico, nagovor, uvid skozi simbole, besede, vizije ali nagovor tistega, ki je predal te besede. 'Orare' pomeni govoriti.

Kako si se ti srečala z orakljem?
Orakelj uporabljam že vse življenje, kot simbolika skozi moje delo in različne druge vede. Orakelj je lahko vsako sveto besedilo, sveti tekst, orakelj je numerologija, karte – ki so ljudem morda tudi najbolj poznane. Orakelj smo tudi mi sami, naš sistem čaker oz. nadijev, ki se spušča skozi 108 kanalov, kako mi zvenimo, se povezujemo z makrokozmosom. Orakelj smo mi sami in vse okoli nas.

Svečeniki, svečenice, magi, mojstri, ... kdo so ti ali so tudi ti kako povezani z Orakljem?
Svečeniki in svečenice so posredniki. Kot tisti, ki so prerokbo izrekli. So posvečeni, izbrani ljudje, ki so prenašali sveto besedo, nek duhovni, posvečeni, višji jaz, ki ga ima vsakdo od nas. Svečenice in svečeniki so tisti, ki so znali to prebrati in jih predati ljudem.


Ostala vprašanja, na katera Shana Flogie odgovarja v oddaji:
 • Izvor Oraklja?
 • Kdo je Orakelj in kakšen jezik govori Orakelj... Zanimiv drugačen, način pisanja... prebiranje sporočil...
 • Je kakšen poseben pomen besed, ki so nekako skrivnostna... dvoumna sporočila ali sporočila ki imajo svoj pomen in namen...
 • Močna simbolika številk 108, 12, 9... mojstrska števila..., simbolov in svetih skritih pomenov,ki za vsakega pomeni svoj pomen in namen, kakšna je vloga simbolike...
 • Torej numerologija... ima to vezo z numerologijo?
 • Zakaj je doba v kateri smo tako posebna in zakaj se ljudje vedno bolj zanimajo za osebno in duhovno rast
 • Pečati, kode, mantre in ... kakšen je njihov pomen in čemu služijo? Om, namaste... amen...
 • Učenje in dvig zavesti je to namen Oraklja?
 • Ali se lahko vrnemo k simboliki... lahko nekaj simbolov tudi omenimo... kaj pa Roža življenja, Sri Yantra, Om, Neskončnost, Izis, Jin jang, MerKaba, Hamsa, Kaducej, lahko malo več o tem...
 • Pomemben del Oraklja je učenje... v kakšnem smislu in zakaj
 • Kaj je sporočilo Oraklja?
 • In kakšno je sporočilo Oraklja za nas?

PREBERITE TUDI...
Show ZA DUŠO
Vilinski simboli
Vilinski simboli so neke vrste ideogrami – grafični zapisi idej, ki nam pomagajo, da pritegnemo energijo v naše življenje in lažje dosežemo zastavljeni cilj.
NLP_scena ZA DUŠO
NLP ali nevrolingvistično programiranje
NLP je zbirka tehnik, ki so jih uporabljali odlični komunikatorji, terapevti, podjetniki in športniki, predstavljena v zelo jasni, strukturirani obliki, ki jo vsakdo zlahka osvoji.
Bars_2 ZA DUŠO
Access Bars in Acces Consciousness
Access Bars je manualna tehnika polaganja rok na 32 točk na glavi, ki vsebujejo elektromagnetne komponente vseh naših misli, stališč in prepričanj.
DOGODKI
Meditacija s šamanskim bobnom
02.03.2018 Ljubljana Društvo Pesem duše
Edinstvena meditacija, ki prizemljuje našega duha, prinaša notranjo harmonijo in podpira prvinski jaz, da se zopet prebudi in uglasi s svetom.
» podrobno
REIKI 2
09.03.2018 Lubljana Društvo Pesem duše
Predstavitev Ustvarjalne akademije – Pesem duše®
07.04.2018 Ljubljana Društvo Pesem duše
Bodi to, kar hočeš biti.
» podrobno
Prijavite se na e-novice
Prijava ni uspela.
Vaša prijava na e-novice je uspešna.
Zahvaljujemo se vam za prijavo.
izdelava: ETREND