Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Ponovna povezava

Reconnection_1 Osebna ponovna povezava ali The reconnection je novejša metoda zdravljenja, ki nam jo predstavlja gospa Anita Kejžar Škulj.

Kako ti je Ponovna povezava spremenila življenje?
Približno 14 let je trajalo obdobje, ko sem šla skozi to, čemur sedaj rečemo izgorelost, depresija, negativne misli in to je bilo zame zelo težko obdobje. Najprej sem si skušala pomagati s spremembo prehrane, potem meditacijami in vse je prineslo manjše spremembe. Potem pa sem po naključju srečala kolegico, ki je rekla, da izvaja Ponovno povezavo. Sploh je nisem spraševala, kaj to je, in se udeležila 3 zdravljenj. Na začetku ni bilo dramatičnih sprememb, v roku enega meseca pa sem začela opažati večje premike. Moj imunski sistem je začel bolj delovati, postala sem bolj odporna na razne bolezni, začele so se spreminjati moje misli. Postala sem bolj pozitivna, odprta. Prej sem se skrivala pred ljudmi, potem pa sem se kar naenkrat znala postaviti zase. Bila sem presenečena nad sabo in se spraševala, kdo je ta Anita. Bilo mi je nekaj čisto novega.

V roku pol leta pa se je zgodila sprememba tam, kjer sem si najbolj želela in to je na področju posla in financ. Moj občutek je bil, kot da so me stranke naenkrat odkrile, jaz pa sem bila tam že vse življenje. Kot bi se neka zavesa dvignila in postala sem bolj prepoznavna.

Kaj je Ponovna povezava?
Ponovna povezava je povsem nova oblika zdravljenja, ki je prvič na tem planetu po mnenju znanstvenikom. Gre za to, da se ponovno povežemo z izvorno celovitostjo, s tem, kar v resnici smo. Nekoč, v neki davni preteklosti, naj bi človeštvo oziroma ljudje že živeli bolj celovito. Naš imunski sistem, mentalne, čustvene in duhovne sposobnosti naj bi bili na višjem nivoju, bolj razvite. Takrat se je nekaj zgodilo, da smo na nek način padli iz te povezanosti in ostalo nam je to, kar sedaj poznamo kot akupunkturna mreža. Ponovna povezava nam pomaga, da se ponovno povežemo v celovitost, ki smo jo nekoč že živeli, in da celovitost tukaj zaživimo, kar v praksi pomeni, da kvalitete, ki so v nas začnejo hitreje prihajati na dan, kot bi sicer.

Ali to pomeni, da lažje prepoznamo svoje kvalitete in jih zaživimo?
To pomeni, da se neke ovire v nas umaknejo, pa naj bo to na nivoju čustev, na primer neki strahovi, na nivoju vzorcev, na primer tistih, ki smo jih prevzeli iz družine in okolice. Znotraj nas je tako omogočeno, da se neke sposobnosti hitreje razvijejo. Lahko bi rekla takole: ponovna povezava nam pomaga, da začnemo hitreje rasti, naš pogled se razširi. Lažje opazimo rešitve, ki so sicer bile že prej, ampak jih nismo videli in jo lahko tudi uporabimo. Mnogo klientov mi podaja jasne primere, na primer, da ko so prej sedeli na sestanku, so prej eksplodirali, sedaj pa imajo kar nekako čas, da v miru vdahnejo in izdahnejo in mirneje povejo. Kot primer lahko navedemo tudi gospo, ki je rekla, da se je vedno držala v ozadju, sedaj pa je kar naenkrat začela čutiti, da obstaja. Njen mož, ki je bil navajen tega, jo je kar malo čudno pogledal :)

Oče Ponovne povezave je dr. Eric Pearl. Kako je on odkril svoje zdravilske sposobnosti?
Dr. Eric Pearl je izjemna osebnost. V Los Angelesu je imel 12 let uspešno kiropraktično prakso, imenovali so ga kiropraktik zvezd. K njemu so prihajali igralci iz celotne Amerike. Po 12-ih letih se je nekaj naučil, oziroma so mu njegove stranke, ki so prišle na tretma, začele poročati o tem, da čutijo, kot da je nekdo v sobi in celo spraševali, če je kdo hodil ali letel po sobi. Kaj takega se mu prej ni dogajalo.

Dr. Pearl je po naravi skeptik, zanimajo ga materialne stvari in to mu je bilo novo. Potem pa so se začele pojavljati ozdravitve. Najprej manjše težave, kot so bolečine, glavoboli in podobno, potem pa tudi večje, kot je ozdravitev raka in cerebralne paralize.

S Ponovno povezavo so se ukvarjali tudi znanstveniki. Kakšna so njihova odkritja?
Povedala bom eno zanimivo odkritje univerzitetnega profesorja na Stanfordu, dr. Williama Tillerja. Njegova namera je bila izmerit, kaj se dogaja v prostoru, ko izstopijo frekvence ponovne povezave. Ko je svoje inštrumente prvič prinesel v prostor, je mislil, da so pokvarjeni. Naslednjič jih je v prostor prinesel že 4 dni prej in ugotovil, da se polje prostora, v katerem se odvija seminar, začne spreminjati že 3 do 4 dni prej. Če bi to spremembo, ki jo je ugotovil, pretvorili v stopinje celzije, ker nam je enota bližje in jo lažje razumemo, gre za spremembo 300 stopinj celzija.
V polju se zgodi nek preskok, nek premik, da se dogajajo neke spremembe in ozdravitve, ki jih opisujemo.

Ali nam lahko opišete kakšne ozdravitve skozi Ponovno povezavo iz lastne prakse?
Bom začela kar pri tašči. Ona je bila še pri 84. letih zelo aktivna in se vozila s kolesom 10 km daleč iz vasi do mesta. Nekega dne je prišlo do prometne nesreče, v kateri si je zlomila roko in nogo. Roko so takoj operirali, nogo pa so dali v mavec. Zdravnik je rekel, da prognoza, da se kost zaceli pri tej starosti, ni precej verjetna. Tašča je zato pričakovala, da bo do konca življenja preživela na vozičku. S to sliko in mavcem na nogi, je tašča odšla iz ordinacije.

Predlagala sem ji, da narediva zdravljenje s Ponovno povezavo. Opravili sva 3 zdravljenja in čez mesec je šla na redni zdravniški pregled, na katerem poka skoraj ni bila več vidna, poleg tega je rehabilitacijo zaključila v pol krajšem času. Pri 88 letih je ona brez vozička in bergle, samostojno hodi naokrog. 
 

The Reconnection® - Ponovna povezava


PREBERITE TUDI...
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND