Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Progresija - odgovori na vprašanja ZAKAJ

300x225_road_peace Ko so nam stvari jasne, smo postavljeni na mesto, ki nam pripada v tem življenju in lahko sledimo svojem razvoju. Za razširjanjem naše zavesti presegamo omejitve iz okolja, ki smo jih že osvojili, in gremo lahko po poti svoje izbire. Progresija je namenjena vsem, ki hočete izvedeti ZAKAJ sem sedaj tukaj v tem telesu, na tem mestu, KAM grem, ali je mogoče, da sem si to življenje izbral/a že pred rojstvom? ... 

Namen, izbira in dogovori

Na tem noviju spoznamo namen in izbiro svojega telesa in njegovih funkcij ter nam postane jasno, zakaj je takšno. Postane nam jasen namen izbire staršev, sorodnikov, partnerja/ev in ostalih ljudi, ki so pomembni v našem življenju, skupne naloge ter mesto inkarnacije. 

Spoznamo, kako do sedaj uresničujemo svoj načrt, kaj vse smo naredili in kaj smo izpustili in tisto, česar še nismo naredili. Izvemo kako in kdaj narediti, da se vrnemo nazaj na začrtano linijo življenja. Razjasni se nam tudi, zakaj smo si izbrali določene osebe v življenju. Vidimo na primer, kakšen imamo dogovor s partnerjem, prijatelji, sovražniki, ljubimci, starši, otroci, ... Postane nam jasno, zakaj je tako. Spozna se lahko naša primarna sorodna duša in sekundarne sorodne duše.

Enako lahko spoznamo, kaj smo si izbrali glede zdravja, financ, dela, poroke, težav, ...
Ta vrsta progresije nam pomaga, da lahko sprejmemo sebe, svoje telo, ostale ljudi, naloge, dogovore in izzive v svojem življenju – postane nam jasno, ZAKAJ in KAKO.

Pogled in razumevanje izbire življenjskega poslanstva

Sem sodi pogled primarne življenjske naloge in sekundarnih nalog. Vidi se, katere lekcije so osvojene, katere trajajo in katere nas še čakajo. Tukaj se tudi pogledajo najboljše karakteristike človeka in se tudi zavestno pri vsakem aktivirajo. Pred aktivacijo se izločijo, oziroma zmanjšajo vse tiste, ki omejujejo ali škodujejo. Spoznajo se skrite in vidne sposobnosti osebe, da se lahko usmeri na svoj namen in da se več ne ukvarja s nepotrebnimi stvarmi – po domače povedano »loči se seme od plevela«. Spozna se izbira ter način za osebno in duhovno rast, ki je po izboru duše in srca – tisto, kar je resnično za dušo. Spoznajo se izzivi, naloge, dosežki, ljubezensko stanje, karmične naloge ter načrt, ki ga lahko oseba doseže v tem življenju, če gre po poti, ki si jo je izbrala kot duša, še preden se rodi v sedanje življenje.

Življenja med življenji - čas med dvema inkarnacijama

Progresija med življenji je čas, ki ga preživimo v duhovnem svetu; tam bivamo kot čista zavest in se doživljamo kot duše in čista energija. To je čas, ko nismo fizično inkarnirani na Zemlji ali kje drugje. V tem času se pripravljamo, oziroma smo v t.i. »šoli«, kjer se pripravljamo na naslednjo inkarnacijo.

Zajema aktivno komunikacijo z duhovnim svetom, duhovnimi učitelji ter družino, kjer bolj poglobljeno spoznavamo in izkušamo prirojeno naravo naše duše. Spoznamo duše, s katerimi si delimo veliko inkarnacij, raziskujemo globlje vzroke in namen odnosov, izzivov, ki jih imamo v življenju ter vidimo napredke in razvitost duše. Ta progresija nam pomaga, da se spomnimo »šolske snovi«, ki smo jo v tistem času izbrali za to inkarnacijo – spomnimo se načrta in načina/ov uresničitve.

Komunikacija z osebnim vodnikom, duhovnimi učitelji, duhovno družino ter svetom starešin

Skozi progresijo spoznamo duhovno družino in vodnike, ki jih imamo kot pomoč, da lahko uresničimo svoj namen. Prikazano nam je, v katero duhovno skupino spadamo, katere so naše naloge v duhovni družini ter katere življenjske naloge naj bi opravili v življenju. Pri nekom, ki ima težave pri realizaciji svojih ciljev, a ima drugače vse predispozicije za uspeh, je možno, da je preveč usmerjen na izpolnjevanje nalog duhovne družine in ne more uresničiti individualnih ciljev na Zemlji. V tem primeru je njegova energija v takšni meri usmerjena v duhovno družino, da mu zmanjka moči in energije za izpeljavo zemeljskega namena. Duhovna skupina in svet starešin ocenijo dosedanji potek naše inkarnacije ter nam dajo jasna navodila, kako in kdaj izpeljati določene naloge in nam razsvetlijo naša vprašanja.

Pogled prihodnosti ali prihodnje inkarnacije

Namen te progresije je, da vidimo v svojo prihodnost ter lahko spremenimo določene dele prihodnosti, ki bi lahko sedaj škodljivo vplivali na sedanje nadaljnje življenje. Preprečimo lahko nastanek bolezni, težav ter drugih neprijetnih stvari. Skozi progresijo se lahko pokaže, kaj nas v resnici čaka, če ostanemo na tej življenjski liniji (to pomeni, da če ne spreminjamo vzorcev in podzavestnih prepričanj), oziroma pokaže se nam lahko, kaj nas čaka, če naredimo korak v drugo smer (zavestno spremenimo določene škodljive vzorce ali prepričanja).

Lahko si ogledamo tudi naslednjo inkarnacijo. Ta je še posebej priporočljiva za tiste, ki mislijo, da niso pripravljeni iti skozi sedanjo življenjsko nalogo, ker nam pokaže naše naslednje naloge, če ne osvojimo lekcije v sedanjem življenju in kako to izgleda če ponavljamo lekcijo.

Pogoj za obisk progresije sta opravljeni karmična diagnostika ter regresija v pretekla življenja; ko osebni vodnik dovoli, da smo pripravljeni, se lahko izvede postopek. Progresije izvaja specialist za osebno in kreativno rast ter razvoj Zoran Zavor.
 


Oddaja Preprosto naravno - Progresija

Oddaja Preprosto naravno - Progresija - navodila za življenje 2. del

Progresija - individualni obisk
 
PREBERITE TUDI...
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND