Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
O NAS
Spletno mesto Preprosto naravno je nastalo na podlagi istoimenske TV oddaje, s katero želimo približati alternativo slovenski javnosti.

Kako sploh pojasniti, kaj alternativa vse zajema, kako poimenovati vračanje k sebi, občutenje ljubezni, sreče, izpolnjenosti in celostnosti? Kaj pravzaprav pomeni živeti zdravo? Kako definirati tisto iskro v očeh, ki jo vsi iščemo?

Mi smo srečni, da smo našli svojo pot srca in upamo, da vam bomo skozi naše izkušnje, goste, članke in teme pomagali odkriti vašo. Načinov je toliko kot ljudi, zato se bomo potrudili, da bosta oddaja in spletno mesto čim bolj razgibana, polna različnih pristopov in znanj ter vam morda odprla drugačen način razmišljanja in dojemanja sveta, predvsem pa opora pri osebni rasti in odkrivanju vašega vira radosti in zadovoljstva v življenju.

Oddajo bodo soustvarjali priznani strokovnjaki na svojih področjih, ki že vrsto let v slovenski prostor uvajajo najnovejša dognanja iz tujine in so tudi sami življenje posvetili odkrivanju različnih načinov za zdravje in boljše počutje ter širjenju tega znanja. Te vrednote uteleša tudi ekipa, ki si prizadeva tako za lastno rast kot širjenje že osvojenega znanja.

EKIPA

Voditelja oddaje Zoran Zavor in Urška Korun že vrsto let delujeta na področju alternative in ozaveščanja ljudi, da je življenje več od tega, kar zaznavamo z osnovnimi petimi čutili. Kot svoje poslanstvo čutita deljenje znanja med vse tiste, ki so pripravljeni vzeti življenje v svoje roke in zaživeti tako, kot si želijo.

Med drugim sta ustanovitelja portala Pesem duše (www.pesem-duse.com) ter Ustvarjalne akademije Pesem duše, v okviru katere delita znanje o različnih metodah osebne rasti ter slušatelje pripravljata tudi na izpit za bioterapevte, sicer pa vodita najrazličnejše delavnice - od šamanizma, energijskega čiščenja prostora, samopodobe, reconnectiona, reikija in še bi lahko naštevali. Oba sta svetovalca za osebno rast, ki ljudem pomagata tudi z individualnimi seansami.
 
 

ZORAN ZAVOR

Specialist za osebni in poslovni uspeh.
Pomagam, da osebnostno in poslovno uredite svoje življenje.

TV voditelj, odgovorni urednik in snovalec oddaje Preprosto naravno.

Predsednik društva Pesem duše®, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalna akademija Pesem duše, karmična diagnostika, theta healning®, regresija, organizacija in vodenje oddaje "Preprosto naravno®"...

Pot v svet energij se mi je na široko odprla leta 1999 z Reikijem, ki sem jo nadaljeval z integralno biorgonomijo, karmično diagnostiko, meditacijami in raznimi energijskimi vajami. S 1. generacijo sem se vpisal v Šolo za bioenergoterapevte (karmična diagnostika), ki jo je vodil g. Marjan Ogorevc. Šolanje sem zaključil leta 2006 in pridobil certifikat pri GZS. Osvojil sem znanja s področja uradne, tradicionalne indijske in tradicionalne kitajske medicine, radiestezije, barvne terapije, integralne biorgonomije, karmične diagnostike in dosti drugih znanj. Sedaj vsa znanja uporabljam pri svetovanjih, regresiji, progresiji, meditacijah, akademiji, ter tečajih in delavnicah.

V letu 2012 sva z Urško Korun odprla vrata Ustvarjalne akademije Pesem duše, ki je vrhunska kombinacija znanj in metod osebne rasti, razvoja in dela z energijami.

Prav tako se je v letu 2012 pod našim vodstvom začela predvajati TV in spletna oddaja o naravnem načinu življenja, duhovnosti in osebni rasti z naslovom "Preprosto naravno".

Z Urško vodiva šamanske delavnice s šamanskimi bobni, potovanje v šamanske svetove s pomočniki ter šamansko zdravljenje.

Ukvarjam se z: karmična diagnostikaregresijo in ugotavljanjem vpliva preteklih življenj in krajev, v katerih smo živeli; progresijo; s šamanizmom in naravnimi načini življenja; Medicinskim kolesom - Medicine Wheel; Ponovno povezavo (The Reconnection);  Theta healing; Hipnoza; NHR™; Reiki; Zakon privlačnosti; Energijsko čiščenje in urejanje prostorov in zemljišč; Life reading.

Vse dejavnosti: Tukaj

Moje delo je usmerjeno v ozaveščanje ljudi o moči srca in brezpogojne ljubezni; o naši duši, njeni edinstvenosti in celoti - združenosti srca, duše in uma, ki premaga vse ovire in težave. Odkrivanje in razreševanje vzrokov s pomočjo karmične diagnostike, theta healinga in svojih metod. Tudi za tiste, za katere mislimo, da ni rešitve, vedno obstaja pot. Z veseljem pomagam ljudem, da si sami lahko izbirajo svojo življenjsko pot.

Odločitev živeti z življenjskim poslanstvom ali brez njega je vedno naša izbira.

Kontakt:
E-pošta
00386 (0)70 788 788
 
 

URŠKA KORUN

TV voditeljica, odgovorna urednica in snovalka oddaje Preprosto naravno, specialistka za osebno rast in razvoj, intuitivna umetnica

Po izobrazbi sem univ. dipl. ekon. Dokončala sem več strokovnih izobraževanj s področij osebne rasti in vitalnega življenja, med katerimi izstopajo 2,5-letno šolanje za bioenergoterapevta in 1-letno šolanje o karmični diagnostiki, oboje pod strokovnim vodstvom Marjana Ogorevca, ter 3-letno izobraževanje o metodah osebne rasti ter dela z energijo, na Ustvarjalni akademiji - Pesem duše®, pod strokovnim vodstvom Zorana Zavorja.

Poleg vodenja oddaje Preprosto naravno primarno izvajam individualna intuitivna svetovanja za osebno rast, ki temeljijo na različnih metodah, katere po potrebi osebe kombiniram: karmična diagnostika, regresija, šamanizem in vračanje delcev duše, arhetipi po Medicinskem telesu, REIKI, integralna biorgonomija, skalarni valovi, I-Ching, barvna terapija, masaža, telepatija, delo z duhovnimi vodniki, Theta Healing, IFA filozofija, PEAT, energijske vaje, TAO filozofija in kultivacija notranje energije itd.

Organiziram seminarje na temo osebne rasti in vitalnega življenja in meditacije s šamanskim bobnom.

V oddaji Preprosto naravno delujem kot glavna organizatorka, voditeljica oddaje in urednica. Kot intuitivna umetnica sem ustvarila logotip oddaje in naslov oddaje. Skupaj z ekipo se trudimo v danih pogojih doseči čim bolj kakovosten in jasen izdelek, to so oddaje o vitalnem in naravnem načinu življenja ter o vsem, kar dela naš vsakdan zanimiv, poln in radosten.

Kontakt:
E-pošta
00386 (0)40 155 929
www.urskakorun.com
 
 

NASTJA L. MOHORKO

Občasna voditeljica oddaje Preprosto naravno in sodelavka v projektu Preprosto naravno, raziskovalka osebne rasti in razvoja


Zanimanje za delo z energijami se je začelo skozi osebne preizkušnje in izzive, ki so mi bili tudi zagonska sila za osebno rast in razvoj. Svoje znanje nabiram s študijem psihološke astrologije in psihoanalize, obiskovanjem Ustvarjalne akademije Pesem duše, udeležbo na šamanskih delavnicah in različnih predavanjih o osebni rasti in razvoju. V življenju uživam v odkrivanju človeških globin skozi pogovor. Ukvarjam se tudi z jogo, različnimi tehnikami meditacije in vodenjem kulturnih dogodkov. Moje življenjsko poslanstvo je holistična terapija, ki vključuje tudi delo z energijami.

Kontakt:
E-pošta
00386 (0)40 215 953
 
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND