Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ČLANKI
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
merkava roza ZA DUŠO
Merkava
Merkava služi, da se združimo s komplementarnim partnerjem ali kot samostojna meditacija kot sistem da se stvari lahko transformirajo. Tokrat jo bomo izvedli kot meditacijo.
Sorodne duše - Zoran Zavor - Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmične in sorodne duše
Sorodna duša je tista duša, ki nas ne izpolni samo fizično, ampak nas izpolni tudi duševno. O sorodnih dušah govorimo zato, ker izpolnjujejo našo dušo.
Superživila - Preprosto naravno ZA TELO
Superživila in supehrana
Včasih je hrana bila superhrana, zaradi onesnaženja pa je hrana postala osiromašena. Superživila so posebna vrsta hrane, ki je posebej bogata z dragocenimi hranilnimi snovmi.
Beljakovine - Preprosto naravno ZA TELO
Beljakovine
Beljakovine so velike molekule v našem telesu in so za naš organizem zelo pomembne, saj tvorijo telesna tkiva. Iz beljakovin tvori telo snovi, ki so potrebne za normalno delovanje telesa.
Bownova terapija - Preprosto naravno ZA TELO
Bownova terapija - manualna terapija
Bownova terapija je manualna terapija z nežnimi gibi. Sloni na teoriji, da je telo somatično-emocionalna-energijska enota, ki se pod pravilnimi pogoji in potezami samo ozdravi.
Dario Cortese - tolščak - Preprosto naravno ZA TELO
Divja hrana
divje, užitne rastline, ki rastejo po travnikih, gozdovih, kot plevel po vrtovih in še kje. Užitne divje rastline so običajno zelo močne po okusu, na nas pa delujejo zelo poživilno in spodbudno.
Show ZA DUŠO
Vilinski simboli
Vilinski simboli so neke vrste ideogrami – grafični zapisi idej, ki nam pomagajo, da pritegnemo energijo v naše življenje in lažje dosežemo zastavljeni cilj.
NLP_scena ZA DUŠO
NLP ali nevrolingvistično programiranje
NLP je zbirka tehnik, ki so jih uporabljali odlični komunikatorji, terapevti, podjetniki in športniki, predstavljena v zelo jasni, strukturirani obliki, ki jo vsakdo zlahka osvoji.
Bars_2 ZA DUŠO
Access Bars in Acces Consciousness
Access Bars je manualna tehnika polaganja rok na 32 točk na glavi, ki vsebujejo elektromagnetne komponente vseh naših misli, stališč in prepričanj.
beljakovine ZA DUŠO
Beljakovine za življenje
Dr. Iztok Ostan odgovarja: ali je boljša vegetarijanska ali mešana prehrana, kako je z dietami, kako je s prehranskimi dodatki, koliko beljakovin potrebujemo.
tarot-991041_960_720 ZA DUŠO
Tarot - razumevanje sebe skozi simboliko
Tarot je božja slikanica, vizualen zemljevid zavesti in simboličen sistem, ki nudi vpogled v notranjo psihodinamiko človeka. Predstavlja nam ga Shana Flogie.
Shakti dance-Preprosto naravno ZA TELO
Shakti dance® - Joga plesa
Shakti dance je joga plesa, vadba, ki združuje jogo in ples. Izhaja iz kundalini joge in ponuja zavestno, radostno in občuteno jogijsko prakso plesa. Pri jogi plesa zavest vnašamo v ples.
Bownova-terapija_1 ZA DUŠO
Bownova terapija
Bownova terapija je manualna terapija, ki sloni na teoriji, da je telo somatično-emocionalna-energijska enota, ki se pod pravilnimi pogoji samo ozdravi.
» ZA DUŠO
Munay-ki rituali
Munay-ki je 9 starodavnih inka ritualov oz. obredov posvetitve, ki nam pomagajo, da razvijemo modrost in moč ter sprejmemo poslanstvo skrbnika za vso kreacijo.
Zivali_3 ZA DUŠO
Terapija s pomočjo živali
Terapija s pomočjo živali je komplementarna in interdisciplinarna metoda, uradno uvrščena med druge zdravstvene dejavnosti, kot na primer fizioterapija.
vzgoja ZA DUŠO
Kako vzgajati otroke
Otrok naj stvari, ki jih je sposoben narediti, naredi sam, pravi Marko Juhant, specialni pedagog. Svetuje nam, kako vzgajati otroke v samostojne osebe.
otrok ZA DUŠO
Doula - spremljevalka pri porodu
Doula je izkušena oseba, ki spremlja žensko (ali par) v času nosečnosti, poroda in po porodu ter jima nudi praktično in čustveno podporo. Spremljevalke pri porodu predstavlja Martina Judež.
Vastu_scena ZA DUŠO
Vastu - urejanje bivališča
Vastu je medicina za naš prostor. Pomaga nam, da ga uredimo tako, da se v njem kar najbolje počutimo, nam da energijo, počitek, mir, zdravje in blagostanje.
Razstrupljanje-Preprosto naravno ZA TELO
Razstrupljanje in čiščenje telesa
V našem telesu se nabirajo različni toksini, ki nakopičeni v telesu povzročajo težave, kar se pozna tudi na počutju. Zato je priporočljivo redno izvajati čiščenje in razstrupljanje telesa.
head-197345_960_720 ZA DUŠO
Barve in barvna terapija
Barve imajo zdravilno moč - in v svetu že obstaja barvna terapija kot del komplementarne medicine. Barve uporabljamo za izražanje in uravnovešanje energijskega stanja človeka.
Kabbala_scena ZA DUŠO
Kabbala
Kabala je nauk, znanost, veda, ki raziskuje celotno stvarstvo. Kabala nas uči, kako se stvari razvijejo, razletijo na milijon koščkov in potem nazaj sestavijo.
astrology ZA DUŠO
Astrologija
Astrologija je starodavna veda, ki preučuje in razlaga, kako položaj nebesnih teles in njihova gibanja vplivajo na življenje na Zemlji.
Biodinamika-Preprosto naravno ZA TELO
Biodinamika
Biodinamičen način pridelave hrane je posebna nadgradnja ekološke pridelave hrane, ki zemlje ne izčrpava. Rastlina z biodinamiko potencialno razvije vse kakovosti in sestavine.
hoja ZA DUŠO
Hoja po žerjavici
Hoja po žerjavici je starodaven ritual, ki nam pomaga, da prebudimo ter dvignemo svojo energijo, premagamo svoje strahove in zaživimo bolj samozavestno, z večjim občutkom lastne vrednosti.
soulcoaching ZA DUŠO
Soulcoaching - trening duše
Soulcoaching nam pomaga, da se ponovno povežemo s svojo dušo, začutimo svoj namen in delujemo skladno s svojim poslanstvom.
Presna hrana-Preprosto naravno ZA TELO
Presna hrana
Presna hrana spada v sklop veganstva. Gre za način prehranjevanja, v katerem se uporabljajo toplotno neobdelana ali do 45°C toplotno obdelana živila rastlinskega izvora.
Jose_scena ZA DUŠO
Jose Silva UltraMind ESP sistem
Metoda, ki jo je razvil Jose Silva in nam z mentalnimi tehnikami omogoča, da dosežemo globlje ravni uma in lažje uresničimo svoje poslanstvo in cilje.
Reiki-preprosto-naravno ZA DUŠO
Reiki - zdravilna energija ljubezni
Reiki pomeni delovanje z ljubeznijo, ki uravnovesi fizično, čustveno, mentalno in duhovne ravni.
Savnanje-Preprosto naravno ZA TELO
Savnanje
Beseda savna izvira iz Skandinavije in je starodavna oblika zdravljenja, ki jo poznajo vse domorodne kulture.
denar ZA DUŠO
Denar - kako zaživeti v obilju
Varja Kališnik nam predstavlja najpogostejše težave, povezane z denarjem, ter razlaga, kako priklicati denar v svoje življenje.
Reconnection_1 ZA DUŠO
Ponovna povezava
Ponovna povezava ali The reconnection nam pomaga, da se ponovno povežemo v celovitost, jo tukaj zaživimo, kar aktivira naše kvalitete in zdravljenje.
Esamopomoc_scena ZA DUŠO
Energetska samopomoč in energetska medicina
Energetska samopomoč je veja integralne medicine, ki z vajami uravnava dovajanja in trošenje energije, odpravlja vzroke za nastanek energijskih blokad, kar vpliva na boljše počutje in zdravje na vseh ravneh.
Moc_pozitivnega_1 ZA DUŠO
Moč pozitivnega mišljenja
Dosežemo lako karkoli, če si le ne postavljamo mej in se odločimo tako skozi misli kot tudi naše občutke.
Homeopatija-Preprosto naravno ZA TELO
Homeopatija
Homeopatija je celosten, naraven način zdravljenja, ki ga po vsem svetu uporabljamo že več kot 200 let. Temeljni princip homeopatije je, da se podobno zdravi s podobnim ter celostna obravnava človeka.
man-eft-forehead-fb ZA DUŠO
Metoda EFT
EFT je čisto preprosta tehnika, ki nam tudi že v nekaj minutah pomaga odpraviti temeljne strahove, tremo, zamere, zdravstvene težave in podobno.
Joga_smeha_scena ZA DUŠO
Joga smeha - s smehom do zdravja
Ali poznate zdravilno moč smeha? Da je smeh pol zdravja, pravi tudi Toni Amrit Ivanšek, gost, ki nam je predstavil metodo, ki se imenuje joga smeha.
Bazi_scena ZA DUŠO
Bazi profiliranje - izpeljanka kitajske astrologije
Današnja gostja, Tonka Božinovič, učenka ustanovitelja metode, Joeya Yapa, nam je predstavila sodobno metodo določanja profilov ljudi in zaupala številne načine uporabe tega znanja in spoznavanja sebe.
angel_feather ZA DUŠO
Angeli
Angeli in nadangeli so čudovita bitja svetlobe, ki nam ljubeče pomagajo pri izpolnjevanju življenjskega namena in poslanstva. Teja Melinc nas je popeljala v njihov svet...
Aromaterapija-Preprosto naravno ZA TELO
Aromaterapija
Aromaterapija je veda, ki uporablja eterična olja aromatičnih rastlin za vzpostavljanje, ohranjanje zdravja in celostnega dobrega počutja človeka. Eterična olja so življenjska moč rastline.
Kristali_2 ZA DUŠO
Kristali in minerali
Tokratna gosta, Vili in Dana Rakovc sta nas popeljala v čudovit svet kristalov in mineralov in nas navdušila z bogato zbirko mističnih prijateljev.
Masaža-Preprosto naravno ZA TELO
Masaža
Masaža svoj učinek doseže skozi zdravilno moč dotika, kar je osnova te manipulativne tehnike. V članku boste spoznali klasično masažo, športno, energijsko in shiatsu masažo.
djotis ZA DUŠO
Djotiš - vpogled v življenje skozi postavitev planetov
Vedska astrologija-djotiš je izvorna znanost katere središče so bili ljudje, nosilci vedskega znanja, ki jih je časovno zelo težko umestiti v prostor.
meditacija ZA DUŠO
Meditacija - sproščanje, umirjanje in poglabljanje vase
Meditacija je širok pojem, včasih zavit v tančico mistike in nerazumevanja. O meditaciji smo poklepetali s Cristy Žmahar, avtorico tečajev meditacije.
Joga-Preprosto naravno ZA TELO
Joga
Beseda joga izvira iz sanskrtske besede »juj« in pomeni združiti. To združenost lahko razumemo kot harmonično delovanje vseh ravni človeka, saj deluje na fizično telo, čustva, misli in duhovno zavest.
zvok_vsi_trije ZA DUŠO
Zdravljenje z zvokom
V tokratni oddaji smo se poglobili v zdravljenje z glasom, glasbo in zvokom. Gostja je Sergeja Grögl, ki se ukvarja z zdravljenjem z zvokom, imenujejo pa jo tudi čuvar zvoka...
Postavitev_6 ZA DUŠO
Postavitev družine
V tokratni oddaji gostimo Boštjana Trtnika, ki izvaja Postavitev družine, metodo za razreševanje družinske karme, konfliktov in razumevanje sebe.
Biodanza-Preprosto naravno 04 ZA TELO
Biodanza
Biodanza je metoda čustvene integracije in organske prenove, ki deluje z glasbo in gibanjem in ponujai možnost za izkušanje harmonije med človeštvom, živim okoljem zemlje in univerzumom.
marjan ZA DUŠO
Karmična diagnostika - intervju z Marjanom Ogorevcem
Tema tokratne oddaje so sodobni terapevtski pristopi in eden od njih je tudi karmična diagnostika.
returning-home ZA DUŠO
Žalovanje
Gostja oddaje o žalovanju je Nina Ražem iz Kopra, ki se ukvarja z medijstvom, to je kanaliziranjem informacij, ki nam jih posredujejo preminuli, poleg tega pa ima veliko izkušenj s čustvenimi pretresi...
Zeliščarstvo-Preprosto naravno ZA TELO
Zeliščarstvo
Zeliščarstvo je že samo po sebi dejansko terapija. Biti z rastlinami, v njihovi družbi, je samo po sebi zdravilno. Gostili smo zeliščarke, ki so z nami delile svojo zakladnico modrosti in uporabne nasvete.
300x225_road_peace ZA DUŠO
Progresija - odgovori na vprašanja ZAKAJ
Ko so nam stvari jasne, smo postavljeni na mesto, ki nam pripada v tem življenju in lahko sledimo svojem razvoju. Za razširjanjem naše zavesti presegamo omejitve iz okolja, ki smo jih že osvojili, in gremo lahko po poti svoje izbire.
ayurveda-preprosto naravno ZA TELO
Ajurveda
"Ayur" pomeni Življenje in "Veda" pomeni Znanost/Vedenje. Ajurveda - veda o življenju, pa tudi preventivi in dolgoživosti, je najstarejši in najbolj celovit zdravstveni sistem, ki je danes na voljo na svetu.
reiki ZA DUŠO
Reiki - življenjska energija, ki zdravi
Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja, prenosa energije na daljavo ter pomoči drugim.
300x300_Mandala_Resnica ZA DUŠO
Mandale - Energijske slike
Mandala simbolizira krog (sanskrtsko ime za krog je mandala). Bistvo mandale predstavlja središčna točka, v kateri je skoncentrirana energija...
Torzijsko-polje ZA DUŠO
Kvantne metode zdravljenja
Kvantne metode zdravljenja nam pomagajo, da presežemo omejitve tridimenzionalna realnosti in dosežemo drastične in izredno hitre spremembe.
superhrana_1 ZA DUŠO
Superživila
Ana Suhač predstavlja danes zelo popularno temo; kaj je superhrana, po čem se razlikuje, kako si lahko z njo pomagamo, so le nekatera od vprašanj, na katera odgovarja v oddaji.
Bodi-fit_1 ZA DUŠO
Bodi zdrav in fit
Tajča Pavček je aktivno vzela življenje v svoje roke, ko je doživela paralizo telesa in so zdravniki podali sum na multiplo sklerozo. Kako? Preberite izesek intervjuja.
Orakelj_1 ZA DUŠO
Orakelj
Orakelj je preročišče, pozitivne misli, prerokbe starih modrecev in učiteljev. Tisto, ki je vsevidno, vseslišno, vsevedno, sporočila, ki so v poduk vsem nam.
cao ZA TELO
Capoeira
Večina ljudi pravi, da je to plesna borilna veščina, saj vključuje elemente obojega, vendar pa je to v svojem bistvu igra, ki se lahko igra bolj plesno, elegantno ali bolj borbeno.
9 ZA TELO
Naturopatija
Odkrivamo vse več načinov za celostno obravnavo telesa in eden od sodobnejših pristopov je naturopatija, ki združuje tradicionalno kitajsko medicino s sodobnimi pristopi.
Pravljica_1 ZA DUŠO
Pravljice kot metoda osebne rasti
Pravljice so s svojim sporočilom izredno prodorne in v sebi nosijo globoka sporočila v prispodobah, ki jih naš um ne sodi in se tako dotaknejo naših globin.
11 ZA DUŠO
Hipnoza in hipnoterapija
Hipnoza je stanje, v katerem naša zavest še vedno deluje, čeprav smo v drugačnem, sproščenem stanju zavesti. Hipnoza je preskok kritičnega faktorja, ki nam pomaga, da dosežemo podzavest in spremenimo globoko zakoreninjeno delovanje.
regresija_2 ZA DUŠO
Regresija ali vpogled v pretekla življenja
Regresija nam omogoča vpogled v preteklost, ki se lahko nanaša na to življenje, pretekla življenja ali čas med življenji. Prinaša nam globoke uvide v vsakdanje situacije, odkriva našo naravo ter osvetljuje naše življenje. Predstavlja nam jo specialist za regresijo, Zoran Zavor.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND