Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO

Regresija ali vpogled v pretekla življenja

regresija_2 Specialist za regresijo, Zoran Zavor, nam predstavi izredno zanimivo temo - regresijo, ki se lahko nanaša na otroštvo, še bolj burijo pa duhove regresije iz preteklih življenj ali celo drugih planetov. Zoran Zavor podaja številne praktične primeri iz svojih bogatih izkušenj v potovanjih vase, ki so ga popeljali v številna doživetja preteklih življenj, ter podporo vsem tistim, ki so se pri njem udeležili vodene regresije.

Kaj je to regresija?
Regresija je način, kako dostopamo do spominov iz preteklosti, ki so lahko iz preteklih življenj, otroštva ali časa med življenji. Na splošno se regresija nanaša na spominjanje preteklosti.

Kako si se ti srečal z regresijo, kaj je tebe pripeljalo do regresije?
Že kot majhen sem sanjal ali so se mi v budnem stanju prikazovale slike trgovine, ki bila podobna eni iz Brežic, vendar ni bila ista. Kasneje sem ugotovil, da se je to dogajalo v Kanadi. V tem dogajanju sem iskal mamo, ki je nisem mogel najti, ljudje pa so bili drugače oblečeni. Star sem bil 5 let, bil sem izgubljen in nisem vedel, kaj se dogaja. Kot otrok nisem znal ločiti teh dveh svetov, sanje pa so se mi pojavljale še tudi kasneje. Ko sem začel delati na sebi in odkril regresijo, mi je tudi to postalo jasno.

Vsak dogodek, ki se ga v tem življenju spominjaš na ta način ima nek namen. Kakšen je bil namen te izkušnje?
Namen je bil, da predelam travmo, ko sem iskal mamo. V tem življenju me je bilo zelo strah, da bi izgubil mamo. Vse stvari so povezani in nič se ne zgodi brez razloga. Velika prelomnica v mojem življenju je bila smrt očeta. Dan pred tem sem pri frizerju odprl revijo, v kateri je bil članek o regresiji. Na nek način sem se že pripravljal na spremembe. Oče je nepričakovano umrl tisto noč in nekako lažje mi je bilo ob tej izgubi. Začetek mojega dela na sebi je bil reiki, ki mi je pomagal veliko stvari spremeniti pri sebi, z regresijo pa sem se prvič srečal na Šoli za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu. Fascinantno mi je bilo, da lahko ponovno podoživiš stvari iz drugih življenj in se tudi tvoje življenje spremeni.

Torej sta regresija in reinkarnacija neposredno povezani?
Seveda, vendar je odvisno, v kaj verjamemo. Skladno s tem bomo tudi doživljali stvari. Vendar pa v preteklih življenjih sprejmemo številne odločitve, ki še vedno vplivajo na nas. Zato je dobro, da če v te stvari verjamemo, da jih predelamo in spustimo. Namen reinkarnacije je, da se duša utelesi v telo in doživi različne izkušnje, pridobi določena znanja in predela neke segmente, jih razreši.

Koliko različnih vrst regresije poznamo, oziroma, koliko različnih vrst si sam izprobal?
Regresije najbolj delimo na hipnotično in nehipnotično. Sam sem jih ogromno preizkusil: pri Marjanu Ogorevcu, vodeno regresijo Sigdella, Newtona, Goldberga, Slavinskega in številne mešane regresije. Poleg tega sem tudi sam na sebi naredil okoli 50 regresij – cele ali delne.

Kakšna je razlika med hipnotično ali nehipnotično regresijo?
Pri hipnotični regresiji ne gre za to, da ti ne veš, kaj počneš, ampak je drugačen način sproščanja, ki ga vodi terapevt. Običajno je tako, da ne daješ več pozornosti fizičnemu telesu, ampak le svoji notranjosti. Ampak tudi hipnotične in nehipnotične regresija se med sabo razlikujejo. Ni velike razlike, če je regresija uspešna. Pri obeh si voden, nastopajo naši možgani v alfa do delta stanju zavesti, regresije so energijsko podprti (reiki, skalarni valovi …).

Katera Regresija je bila najboljša zate?
Nimam najljubše regresije, so pa nekatere, ki so mi omogočile, da sem veliko stvari ozavestil. Morda lahko omenim, da me je kakšni 2 leti bremenil strah pred te, da i izgubil nogo, zato sem se odločil za regresijo. V regresiji sem potem videl, da mi je v enem od življenj krokodil odgriznil nogo in ko sem ozavestil to, videl, kaj se je zgodilo, se mi je strah sprostil. Doživel sem veliko olajšanje. V regresijah pa lahko podoživimo tudi življenje na drugih planetih. V dragem spominu mi je ostala regresija, v kateri sem 100 let preživel v enem prostoru, v katerem sem vrtel kolo. Namen regresije je bil, da se naučim, da ne izgubljam časa.

Kako ločiš inkarnacijo na Zemlji in drugih planetih?
Čisto drugačna vibracija je, pa vidim, kakšne izkušnje ima nekdo in kam ga zanese. Med izvajanjem regresije sem voden z vodniki, ki mi povedo, kaj se dogaja. Nekatere stvari pa se lahko preverijo tudi na spletu – na primer moja izkušnja iz Kanade.

Kaj je namen regresije? Zakaj naj se človek odloči za regresijo?
Če imaš neko specifično težavo – odnosi, finance, da te ljudje ne spoštujejo ali karkoli podobnega, se lahko naredi namensko regresijo za to. Če ima nekdo finančne težave, ga ljudje goljufajo ipd., je morda to on počel drugim v preteklih življenjih. Pomembno je, da pride do izravnave. Podobno je s karmo – tudi sam kombiniram regresijo s karmično diagnostiko, kar imam sam sposobnost preveriti. Glavna razlika je v tem, ali si je duša nekaj izbrala kot izziv, učenje v tem življenju ali si je prinesla s sabo kot dolg. Marsikaj smo že doživeli, vojne, tudi nasilne situacije, ki jih je dobro ozavestiti.


V oddaji izvemo odgovore tudi na naslednja vprašanja:
 • Odkrivanje karmičnih dogodkov?
 • Kaj je to karma?
 • Ali lahko odplačujemo  v tem življenju za grehe, ki smo jih storili v preteklem življenju (smo sračkali) je to karma, da nam sedaj ne gre ali imamo slabe odnose,…
 • Odkrivanje talentov in potencialov  s pomočjo regresije?
 • Ali se lahko naredi regresija iz radovednost?
 • Kaj se lahko naučim iz regresije?
 • Kako lahko izvem, kaj sem bil v preteklem življenju?
 • Kakšna je to energijsko podprta regresija – kaj to pomeni?
 • Kakšno regresijo delaš ti ?
 • Kaj lahko pričakujem od regresije?
 • Kako dolgo Regresija traja?
 • Komu je Regresija  namenjena?
 • Ali lahko verjamemo v regresijo?
 • Ali je regresijo mogoče dokazati? 
 • Kako poteka regresija? 
 • Kaj so odločitve?
 • Kako odločitve vplivajo na moje življenje je sedaj?
 • Ali v regresiji vidim vodnike? Ali me vodnik vodi?
 • Kaj v regresiji lahko doživimo »strašnega, hudega«?
 • Kako rešiti blokade?
 • Kdo je ta človek, ki je nekoč živel?/kje je sedaj
 • Zakaj vse več ljudi verjame v regresijo?
 • Ali se lahko naredijo skupinske regresije?
 • Ali lahko spoznam v prejšnjem življenju, kaj sem si želel in to vidim, oziroma to živim sedaj?
 • Kakšen je smisel rojstva in reinkarnacije – če sploh obstaja?
 • Ali se lahko vrnem nazaj v isto družino?
 • Ali lahko izvem, kaj bom v sedanjem življenju postal?


Oddaja Preprosto naravno - Regresija ali vpogled v pretekla življenja

Regresija - osebni obiskPREBERITE TUDI...
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND