Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA DUŠO
Neprizemljenost ZA DUŠO
Neprizemljenost
Neprizemljenost pomeni, da je blokiran dotok spodnje zemeljske energije. Se pravi, da človek ni povezan, nima povezave z zemeljsko energijo. Zaradi pomanjkanja zemeljske energije ima težave pri uresničevanju idej.
Karmična diagnostika ZA DUŠO
Karmična diagnostika 2. del
V tokratni oddaji Zoran Zavor in Urška Korun nadaljujeta s pogovorom o karmični diagnostiki od prve oddaje Preprosto naravno - Karmična diagnostika. Med drugim spregovorita o karmi, ljubezni, denarju, vezanosti, vplivu staršev na otroka itd.
Karmična diagnostika - oddaja Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmična diagnostika
Karmična diagnostika je energijska metoda ugotavljanja vzrokov za težave. Treba je vedeti, da v vesolju vse deluje po principu absolutne harmonije. Vse kar vidiš, vse kar čutiš, je ustvarjeno po tej harmoniji.
merkava roza ZA DUŠO
Merkava
Merkava služi, da se združimo s komplementarnim partnerjem ali kot samostojna meditacija kot sistem da se stvari lahko transformirajo. Tokrat jo bomo izvedli kot meditacijo.
Sorodne duše - Zoran Zavor - Preprosto naravno ZA DUŠO
Karmične in sorodne duše
Sorodna duša je tista duša, ki nas ne izpolni samo fizično, ampak nas izpolni tudi duševno. O sorodnih dušah govorimo zato, ker izpolnjujejo našo dušo.
Reiki-preprosto-naravno ZA DUŠO
Reiki - zdravilna energija ljubezni
Reiki pomeni delovanje z ljubeznijo, ki uravnovesi fizično, čustveno, mentalno in duhovne ravni.
300x225_road_peace ZA DUŠO
Progresija - odgovori na vprašanja ZAKAJ
Ko so nam stvari jasne, smo postavljeni na mesto, ki nam pripada v tem življenju in lahko sledimo svojem razvoju. Za razširjanjem naše zavesti presegamo omejitve iz okolja, ki smo jih že osvojili, in gremo lahko po poti svoje izbire.
reiki ZA DUŠO
Reiki - življenjska energija, ki zdravi
Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja, prenosa energije na daljavo ter pomoči drugim.
300x300_Mandala_Resnica ZA DUŠO
Mandale - Energijske slike
Mandala simbolizira krog (sanskrtsko ime za krog je mandala). Bistvo mandale predstavlja središčna točka, v kateri je skoncentrirana energija...
regresija_2 ZA DUŠO
Regresija ali vpogled v pretekla življenja
Regresija nam omogoča vpogled v preteklost, ki se lahko nanaša na to življenje, pretekla življenja ali čas med življenji. Prinaša nam globoke uvide v vsakdanje situacije, odkriva našo naravo ter osvetljuje naše življenje. Predstavlja nam jo specialist za regresijo, Zoran Zavor.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND