Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj
ZA TELO
Superživila - Preprosto naravno ZA TELO
Superživila in supehrana
Včasih je hrana bila superhrana, zaradi onesnaženja pa je hrana postala osiromašena. Superživila so posebna vrsta hrane, ki je posebej bogata z dragocenimi hranilnimi snovmi.
Beljakovine - Preprosto naravno ZA TELO
Beljakovine
Beljakovine so velike molekule v našem telesu in so za naš organizem zelo pomembne, saj tvorijo telesna tkiva. Iz beljakovin tvori telo snovi, ki so potrebne za normalno delovanje telesa.
Bownova terapija - Preprosto naravno ZA TELO
Bownova terapija - manualna terapija
Bownova terapija je manualna terapija z nežnimi gibi. Sloni na teoriji, da je telo somatično-emocionalna-energijska enota, ki se pod pravilnimi pogoji in potezami samo ozdravi.
Dario Cortese - tolščak - Preprosto naravno ZA TELO
Divja hrana
divje, užitne rastline, ki rastejo po travnikih, gozdovih, kot plevel po vrtovih in še kje. Užitne divje rastline so običajno zelo močne po okusu, na nas pa delujejo zelo poživilno in spodbudno.
Shakti dance-Preprosto naravno ZA TELO
Shakti dance® - Joga plesa
Shakti dance je joga plesa, vadba, ki združuje jogo in ples. Izhaja iz kundalini joge in ponuja zavestno, radostno in občuteno jogijsko prakso plesa. Pri jogi plesa zavest vnašamo v ples.
Razstrupljanje-Preprosto naravno ZA TELO
Razstrupljanje in čiščenje telesa
V našem telesu se nabirajo različni toksini, ki nakopičeni v telesu povzročajo težave, kar se pozna tudi na počutju. Zato je priporočljivo redno izvajati čiščenje in razstrupljanje telesa.
Biodinamika-Preprosto naravno ZA TELO
Biodinamika
Biodinamičen način pridelave hrane je posebna nadgradnja ekološke pridelave hrane, ki zemlje ne izčrpava. Rastlina z biodinamiko potencialno razvije vse kakovosti in sestavine.
Presna hrana-Preprosto naravno ZA TELO
Presna hrana
Presna hrana spada v sklop veganstva. Gre za način prehranjevanja, v katerem se uporabljajo toplotno neobdelana ali do 45°C toplotno obdelana živila rastlinskega izvora.
Savnanje-Preprosto naravno ZA TELO
Savnanje
Beseda savna izvira iz Skandinavije in je starodavna oblika zdravljenja, ki jo poznajo vse domorodne kulture.
Homeopatija-Preprosto naravno ZA TELO
Homeopatija
Homeopatija je celosten, naraven način zdravljenja, ki ga po vsem svetu uporabljamo že več kot 200 let. Temeljni princip homeopatije je, da se podobno zdravi s podobnim ter celostna obravnava človeka.
Aromaterapija-Preprosto naravno ZA TELO
Aromaterapija
Aromaterapija je veda, ki uporablja eterična olja aromatičnih rastlin za vzpostavljanje, ohranjanje zdravja in celostnega dobrega počutja človeka. Eterična olja so življenjska moč rastline.
Masaža-Preprosto naravno ZA TELO
Masaža
Masaža svoj učinek doseže skozi zdravilno moč dotika, kar je osnova te manipulativne tehnike. V članku boste spoznali klasično masažo, športno, energijsko in shiatsu masažo.
Joga-Preprosto naravno ZA TELO
Joga
Beseda joga izvira iz sanskrtske besede »juj« in pomeni združiti. To združenost lahko razumemo kot harmonično delovanje vseh ravni človeka, saj deluje na fizično telo, čustva, misli in duhovno zavest.
Biodanza-Preprosto naravno 04 ZA TELO
Biodanza
Biodanza je metoda čustvene integracije in organske prenove, ki deluje z glasbo in gibanjem in ponujai možnost za izkušanje harmonije med človeštvom, živim okoljem zemlje in univerzumom.
Zeliščarstvo-Preprosto naravno ZA TELO
Zeliščarstvo
Zeliščarstvo je že samo po sebi dejansko terapija. Biti z rastlinami, v njihovi družbi, je samo po sebi zdravilno. Gostili smo zeliščarke, ki so z nami delile svojo zakladnico modrosti in uporabne nasvete.
ayurveda-preprosto naravno ZA TELO
Ajurveda
"Ayur" pomeni Življenje in "Veda" pomeni Znanost/Vedenje. Ajurveda - veda o življenju, pa tudi preventivi in dolgoživosti, je najstarejši in najbolj celovit zdravstveni sistem, ki je danes na voljo na svetu.
cao ZA TELO
Capoeira
Večina ljudi pravi, da je to plesna borilna veščina, saj vključuje elemente obojega, vendar pa je to v svojem bistvu igra, ki se lahko igra bolj plesno, elegantno ali bolj borbeno.
9 ZA TELO
Naturopatija
Odkrivamo vse več načinov za celostno obravnavo telesa in eden od sodobnejših pristopov je naturopatija, ki združuje tradicionalno kitajsko medicino s sodobnimi pristopi.
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND