Preprosto naravno - za osebno rast in razvoj

OGLAŠEVANJE NA PREPROSTO NARAVNO

TV oddaja Preprosto naravno se predvaja na lokalni televiziji Ansat TV in dosega 7.500 gospodinjstev na območju Brežic, Krškega in Sevnice vsak četrtek ob 20. uri s ponovitvami v petek dopoldan in popoldan in v sredo zvečer. Tako oddaja kot istoimensko spletno mesto sta namenjena izobraževanju, informiranju in širjenju vsebin s področja osebne rasti, ezoterike, duhovnosti, alternativne in komplementarne medicine, prehrane, naravnega načina zdravljenja, vadb za telo in duha, meditacij, sprostitve in podobnih dejavnosti, ki zajemajo vitalno in naravno življenje.

TV oddaja in spletno mesto sta odprta za oglaševalce različnih področij, ki niso nujno povezani s primarno tematiko, v kolikor ne kršijo slovenske zakonodaje, ne zavajajo uporabnika, ter predmet oglaševanja ni sporen (tobačni izdelki, alkoholne pijače, ponaredki in piratski izdelki in storitve ipd.). Oglaševalci v celoti nosijo odgovornost za resničnost navedenih podatkov v oglasih, spoštovanje obiskovalcev ter uporabljen slikovni in drug material.

V primeru nespoštovanja teh pravil, zakonodaje ali vrednot spletnega mesta si pridružujemo pravico, da prekinemo oglaševanje in oglase odstranimo.

Za podrobnejše informacije prosimo, da nam pišete na info@preprosto-naravno.si.

1. OBJAVA DOGODKOV

Objava dogodkov na spletni strani www.preprosto-naravno.si na podstrani Aktualni dogodki je brezplačna. Neomejeno število dogodkov lahko objavi vsak registriran član spletnega mesta, pri čemer si pridržujemo pravico, da dogodke, ki jih smatramo kot neprimerne, vsebujejo sovražni govor, niso skladni z vrednotami oddaje in spletnega mesta, so žaljivi ali kako drugače neustrezni, brez opozorila izbrišemo.

2. OGLAŠEVANJE V TV ODDAJI

V TV oddaji, ki se predvaja na lokalni televiziji Ansat TV, v okviru oglasnih blokov objavimo oglase, ki jih lahko izdelate sami ali pa za to poskrbimo mi.

Predstavitev izdelkov med oddajo: svoje izdelke ali storitve lahko predstavite med oddajo, pri čemer je mogoče prilagoditi celotno scenografijo, ter se dogovoriti glede morebitnih dodatnih potreb, povezanih z postprodukcijo (dodamo logotip, kotnatkne podatke in podobno). Sponzorstvo oddaje: v oddaji na začetku in koncu navedemo sponzorja, logotip, slogan, odprti pa smo tudi za vaše ideje in predloge, pri čemer poskrbimo za dogovorjeno oblikovno predstavitev. Koledar dogodkov: svoje dejavnosti lahko predstavite tudi v okviru koledarja dogodkov, ki se predvaja med oglasnimi bloki med oddajo.

3. OGLAŠEVANJE NA SPLETNI STRANI

Oglaševanje je mogoče v obliki pasic ali t. i. bannerjev na 3 pozicijah:
  • Pozicija A (sočasna rotacija do 3 pasic)
  • Pozicija B (sočasna rotacija do 3 pasic)
  • Pozicija C (sočasna rotacija do 6 pasic)

Slika: Pozicije oglasov na spletni strani www.preprosto-naravno.si (pozicije A, B in C).

4. FACEBOOK SKUPINA

V okviru Facebook skupine lahko organiziramo nagradne igre s promocijo vaših izdelkov ali storitev, skladno s slovensko zakonodajo in regulativami socialnega omrežja Facebook.

 
DOGODKI
Trenutno ni izpostavljenih dogodkov.
Poglejte ostale dogodke.
Prijavite se na e-novice

Prosimo, izpolnite vsa obvezna polja.
izdelava: ETREND